Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltatok már úgy hogy jobban...

Voltatok már úgy hogy jobban meg voltatok elégedve a szülésznővel, mint a fogadott orvosával?

Figyelt kérdés
Mennyit szoktak adni a szülésznőnek?
2010. júl. 30. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk az a hülye helyzet állt fent, hogy a dokim épp szabin volt azon a hétvégén, amikor szültem. Így ügyeletes dokink volt, aki túl sokat nem is volt ott, viszont a szülésznő egy tündér volt. Nem tudom, hogy szokás, mi 15 ezret adtunk neki, és nagyon meg volt hatva.
2010. júl. 30. 11:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen.De nekünk a szülésznő is fogadott volt mert a párom akkor még nem tudta,h.velem lesz-e a szülésnél és mindenképp akartunk egy támaszt.A rokonok messze vannak.

Úgy alakult,h. végig ott volt.

Nagyon nagy segítség egy jó szülésznő.Igazából a doki kb.20 percet volt a szülőszobán.

Mi 30 ezret adtunk.

2010. júl. 30. 15:44
 3/3 A kérdező kommentje:

Én szeptemberre vagyok kiírva.A szülésznő fogadott és az orvos is.Mivel most kezdek csak nst-re járni, többet talizunk a szülésznővel.De már csak egy alkalommal többet foglalkozott velem és aranyosabb is volt mint a doki.

Én 20e ft gondoltam.A dokinak 50e ft.Habár elgondolkodtató, hogy ki érdemli a többet.

2010. júl. 30. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!