Szerintetek nagyon ciki, ha kórházon belül (nagy klinika) váltok orvost?
A fogadott dokim, akinek évekig fizettem, mint a kisangyal, cserben hagyott szüléskor.
Az ügyeletes vezette a sürgősségi császárt, vele maximálisan meg voltam elégedve. Hozzá szeretnék menni, ha újra babát várok, de nem tudom, ez mennyire "illetlen".
Begyulladt az epehólyagom, emiatt a baba fertőzést kapott, ezért kellett SOS műteni.
Felhívták a dokimat, aki közölte, neki most agorafóbiája van, nem tud bejönni. Utána már jött dolgozni amíg bent feküdtem, de eszébe sem jutott, hogy rám nyissa az ajtót.
Pedig előtte jóban voltunk, 4 évig jártam hozzá.
Köszönöm a válaszokat!
Eleinte úgy gondoltam, nagyon kínos lenne összefutni pocakosan a régi dokimmal, de maradt neki éppen elég privát páciense, nem pont én hányzom neki.
Én is eldöntöttem, hogy váltani fogok, de még 2x kell mennem hozzá így maradok.
De szerintem se aggódj, ha ilyen gerinctelen észre sem fogja venni, de ha igen akkor mond, hogy nem szeretnéd, ha baj van neki újra fóbiája lenne.
A fontos, hogy te biztonságban legyél és a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!