A 18 hetes ultrahangra kell vinni az AFP eredményét?
Figyelt kérdés
Nekem addig nem fog megérkezni...Köszönöm a válaszokat!2009. febr. 11. 13:28
1/7 anonim válasza:
Nem baj ha nem érkezik meg.Nálunk megkérdezték van e már papír róla.Mivel nem volt én sem vittem :-)
2/7 anonim válasza:
Szia, igen elvileg vinni kell, de az orvostól is függ. Egyébként elég elavultnak tekintik az AFP-t,úgyhogy lehet megcsinálják anélkül is a genetikai uh-t!
Üdv: 24 hetes kismama
3/7 anonim válasza:
Elméletileg kellene, de gyakorlatban meg a vizsgálatot végző dokitól kellene megkérdezni, hogy ragaszkodik-e hozzá.
4/7 anonim válasza:
Úgy tudom nem, de előfordulhat az is hogy te nem kapod meg, de az orvos már meg tudja nézni a rendszerben. Ha gond lenne úgyis visszahívnának. Nekem fals lett az eredményem, visszahívtak 2 hét múlva kontrollra, gondolom ez egyfajta előírás. Remélem tudtam segíteni. Boldog babavárást!
30 hetes km
5/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem kellett vinni, de hívd fel az ultrahangos osztályt és kérdezd meg!
Boldog babavárást kíván 8 hónapos anyuka!
6/7 anonim válasza:
Az AFP eredmény kell a 18. heti genetikai uh-n, nekem is hiányolták. Aztán visszahívott 2 hétre rá más okból, így akkor vittem. Igazából meg se nézte rendesen. Szóval ha megcsinálják az uh-t és utólag megmutatod, az sem baj!
7/7 anonim válasza:
Orvosa válogatja, én egy magánklinikán csináltattam az AFP-t és nem érkezett meg az eredmény az uh-ig, mire az orvosom azt mondta, ez hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!