Az ultrahang gép is az utolsó menses első napjától számolja ki, hogy a baba hány hetes, vagy a méretek alapján?
A gép a baba méreteiből számol.
Örülj neki, hogy nincs nagyobb baj:-) És hogy csak ennyi az eltérés. Ez lehet még nagyobb is, kisebb is, negatívba illetve pozitívba is:-)
BArátnőm első szülési dátuma február vége volt, végül január elején szült, az 6 hét...
A baba nem egyformán növekszik, abból adódnak az eltérések, de ez nem gond:)
Én is hasonlóan vagyok. Eredetileg szerdán van a fordulóm... a 9 héten megtudtam a gép szerint ez nem így van, szerinte vasárnap. A következő uh-nál már a gép véleménye is korábbra esett, szombatra. most mikor a gép szerint 18 hetes és 4 napos voltam, akkor mentem újra az afp miatt uh-ra, és akkor azt mondta a doki, hogy betöltött 19. hét. Ez csütörtökön volt.. :)))
Tehát ha minden igaz akkor ma töltöttük be a 20. hetünket a közös életünkben :)))
vicces dolgok ezek. de szerintem nem fontos, a baba dönti el úgy is mikor szeretne kijönni.. :))
Sok boldogságot a jövevényhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!