Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes terhesen miskolci...

15 hetes terhesen miskolci barlangfürdő?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok azzal hogy a meleg víz árt a picinek,de aki már járt a miskolci barlangfürdőben az tudja hogy a víz nem olyan meleg(sőt nekem kicsit hideg)de jól esne egy kicsit úszni.Szerintetek lehet attól bármi baja?Jól esne egy kis szauna,meg masszázs,de félek :(
2011. febr. 12. 10:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha uszás akkor inkább uszoda. Szauna pedig tilos, felhevíti a testet így a magzat vizet. Egyiket sem tartom jó ötletnek.
2011. febr. 12. 10:35
 2/8 A kérdező kommentje:
De nemtudok úszni csak kis vízben.:D Köszi a válaszodat :)
2011. febr. 12. 10:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát igazából a dokidat kellene megkérdezned, hogy ő mit szól hozzá, mert egészen eltérő vélemények vannak erről. Az én dokim kifejezetten ellenzi a terhesség bármely szakában az ilyeneket, mint termál fürdő és társai. Úszásra inkább az uszit javasolta, a szaunát a magzatvíz felmelegedése miatt egyáltalán nem, a masszázs pedig nem mindegy, hogy melyik. Elvileg a masszázs alkalmával is kitágulnak az erek, vérbőséget okoz a méh ereiben és ilyen korai terhességnél vetélést is okozhat. Vannak speckós kismama masszázsok, ami nem teljes testmasszázs. Nekem ezeket mondta a dokim, mikor mi akartunk wellnes hétvégére menni, így el sem mentünk. :(
2011. febr. 12. 11:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan mehetsz a Barlangfürdőbe, az nem termálvizes, nem fog ártani. Ráadásul lényegesen tisztább, mint az általam ismert uszodák...

Szaunát és masszázst nem ajánlják várandósoknak.

2011. febr. 12. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem azt mondta a meleg vizes fürdőt nem ajánlja csak,mert ott a baktérium forrás eléggé fokozott.én elmentem és a meleg vizesbe nem mentem bele.semmi baja nem lett a kislányomnak.
2011. febr. 12. 12:10
 6/8 anonim ***** válasza:
én 13 hetesen voltam anno, nem lett semmi baj. a víz tiszta, nem is meleg, de szaunába inkább ne menj a masszázs okés lehet, de szólj a masszőrnek, ő tud ebben biztosat mondani
2011. febr. 12. 14:08
 7/8 anonim ***** válasza:

A miskolci Barlangfürdőbe nyugodtan mehetsz!

Jó szórakozást, nagyon jó hely! :-)

2011. febr. 12. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez olyan dolog,hogy valóban az orvosodat kérdezd,mert minden terhesség és szervezet más. Nekem pl. annyit mondott mindezekkel kapcsolatban,hogy a termálvíz nem egészséges ilyenkor,azt kerüljem,de ha jólesik,szaunázzak,úszni kifejezetten küldött,és azt mondta,h manapság már mhol olyan szűrőberendezések vannak,hogy remekül tisztítják a vizet.Masszázs én egy dekoltázs és arcmasszázst kaptam,ha szólsz a masszőrnek,h kismama vagy,akkor tudja,h mit lehet és mit nem. (szerintem nálam egy finom hátmasszázs is belefért volna,ha hasra tudok feküdni:P )
2011. febr. 12. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!