Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi ideig fog tartani az...

Mennyi ideig fog tartani az émelygés, levertség, teltségérzet?

Figyelt kérdés
Még csak 7 hetes vagyok,de olyan érzésem van mintha levert lennék,nincs kedvem semmihez,hányni nem hányok,de ég a gyomrom,nagyon,közben meg nincs székletem.Nem kivánok semmit.Az elevitet nem tudom szedni.Meddig tart ez?Ugye nem lesz mindig rossz kedvem,hiszen nagyon örültünk a babának.?
2008. jan. 30. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia, még egy picit legyél türelmes. Én is azt vártam, hogy a terhesség egy nagy rózsaszín álom lesz, de a folyamatos hányás, émelygés mellett én sem tudtam sokáig felhőtlenül örülni. Most vagyok 13. hetes. Már csak reggel hányok, napközben már jó a közérzetem, nő a pocakom, szóval kezd minden jóra fordulni. Próbálj pihenni sokat, igyál sok folyadékot, és próbáld megkeresni azt a néhány ételt amit meg tudsz enni, nekem se volt sok. Drukkolok, hogy hamar elmúljon a levertséged, pár hét és nyoma sem legyen.
2008. jan. 30. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
A lányomnál 2 hónap volt, a fiamnál 3 hónap,de kb.3× olyan rosszul voltam.
2008. jan. 30. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A levertség normális a tünetek miatt. Olyan 12 hét körül szoktak elmúlni a tünetek.

A gyomorégésre jó lehet a rennie, azt lehet szedni terhesen is.

Sokszor egyél keveset, találd meg azt, ami nem bántja a gyomrod, és inni is kell sokat.

Amennyit csak tudsz, pihenj, és mozogj, sétállj is, kösd le magad , légy a friss levegőn:)

2008. jan. 30. 17:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,remélem mihamarabb jobb lesz.A Rennie mondta a dokim is.Sziasztok:-)))
2008. jan. 30. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!