Normális ez? Úgy érzem, annyira kimerült vagyok, meg sem tudnám szülni a második babámat.
A nagyfiam 15 hónapos. A második picivel a terhesség elején járok, de munka, férjem munkája, lakásfelújítás, gyereknevelés miatt olyan kimerült vagyok. Most úgy érzem, képtelen lennék nemhogy kihordani, de még megszülni is a babámat.
Pedig könnyű terhességem és szülésem volt az elsővel.
Én is igy voltam ..
apa dolgozik hattól ötig
a gyerek velem segítség ritkán van váratlanul
háztartás gyereknevelés sokszor egyedül gyerekkel bevásárlás és már délben ásítoztam ... a nagylány nem alszik délben igy én se tehetem meg hogy szundítok egyet halálosan kimerült voltam.
a II. trimeszterben jobb lesz de csak egy kicsit.
MOst járok a 2. terhességem 14.hetében a kisfiam pedig 21 hónapos,250nm-es lakást takarítok mindennap és nekem sincs időm aludni délben amíg a fiam alszik addig gyorsan megfőzök vagy felmosok amit ugye vele nem lehet megtenni!S ez mellett Boltba,védőnőhöz,városba vizsgálatokra megyünk ami kb 1 km-re van tőlünk (biciklivel)S az ehhez tartozó udvar+kertről nem is beszélve jó most tél van a kert nem lényeg de vegyes kazánunk van be kell gyújtsak stb.Senkinek nem könnyű!És segítségem abszolúte nincs.Minnél nagyobb a ház a pici annál nagyobb kuplerájt tud csinálni az apukájáról nem is beszélvén.De ez van vállatuk!Megfogod tudni szülni az a picit és kifogod tudni hordani anya vagy!Az első terhességemnél már 2 napja nem ettem semmit mert meg akart csszározni egyik nap ekkor este azt mondták majd inkább holnap de akkor még mindig ne egyél csak teát ihattam az is keveset közben megindult éjfélkor magától a pici fiam majd 14 óra 40 perckor a világra jött azthittem nem lesz erőm nyomni mert annyira éhes voltam és gyenge de volt!2 nyomásból meg is voltunk!Hidd el bízz magadban!
S ehhez hozzátenném hogy még csak 20 éves vagyok!Más is bírni fogja mert hát kell!szép babavárást és Boldog napokat a nagyobbik gyerkőccel!
Lányok. Most kezdem a 36. hetet. Nem akarlak titeket elkeseríteni, de borzasztó. Mindennap számolom, hogy jussunk el a 37. hétig és szüljek, mert nagyon fáradt vagyok.
Kisfiam 25 hónapos dackorszakos, apa este 9 előtt sehol. Ráadásul veszélyeztetett vagyok, nyitott méhszájjal.
Kössétek fel a gatyátokat a 3. trimeszterre:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!