Kérdezgetni fog,családi betegségek,öröklődő betegségek,neked milyen fertőző betegségeid voltak amin átestél,stb szval általános dolgokat.Minden alkalommal kell vinni vizeletet neki amit megvizsgál, vérnyomást mér, súlyt,és bármit kérdezhetsz tőle,ill. elmondja a vérvételre mikor kell menni,stb.
2008. jan. 30. 14:38
2/6 anonim válasza:
Nálunk csak a 20.hét után kell vinni vizeletet.Mindenféle olyan papírt,ami addig a terhességedről szól.Vérvétel,ha voltál már stb.
Mindig mér vérnyomást és testsúlyt.Adni fog egy csomó kismama magazin promót,meg mindenféle kérdéses kiskönyvet.Kicsit úgy éreztem magam,mint amikor általános iskolában volt a mensis felvilágosítás,és mindig adtak egy csomó mindent mindenféle kiscsomagban.Szívhangot is csak a 20. héttől hallgatunk,legalábbis nálunk.
Úgyis beszélsz vele mielőtt sorkerülne erre a találkozásra,kérdezd meg,hogy mit kell vinned.A többi meg majd ott kiderül.
2008. jan. 30. 15:05
3/6 anonim válasza:
Szia!Azért annyira csomó mindent nem ad,ne számíts túl nagy durranásra.Én két promóciós újságot kaptam meg két kifejezetten várandósoknak való kisalakú füzetkét és ennyi,ja és az újságban lévő kuponok is már le voltak járva..szval nekem ez csalódás volt..megkérdezte az öröklöttbetegségeket családon belül és nálam-fontos a rubeola,hogy tudd voltál e olyan,meg lemért ,megmérte a haskörfogatot és kb ennyi.Nekem nem mondott semmit vizeletről..Legközelebb ..most lassan 17hetesen megyek hozzá,de azt mondta,már szívhangot is hallgatunk ekkor.Ja és a páromnak tüdőszűrést kellett csin.,mert kéri az igazolást róla,de ezt még senkitől sem hallottam...ennyi kb.
2008. jan. 30. 15:18
4/6 anonim válasza:
Nekem például meg sem kérdezte a családban előforduló öröklődő betegségeket... Meg haskörfogat-mérés sem volt. Ami történt, az annyi volt, hogy kaptam kismama-könyvet, 2 újságot, egy kismama-felvilágosító magazinfélét (ahogy az előző hozzászóló írta: régen lejárt kuponokkal), megmérte a súlyomat és vérnyomásomat, és kaptam beutalót a laborba meg a belgyógyászatra. Ezen kívül elmondta, hogy a tüdőgondozóban és a fogászaton pecsételtessek.
Az azért tetszett, hogy a laboreredményemért nem kell visszamennem, ő elmegy érte, és el is hozza nekem, megbeszéljük az értékeket. Ezek szerint, ahogy az előző hozzászólásokat figyelem, nem egységes a magyar gyakorlat...
2008. jan. 30. 15:39
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek ilyen apró dolgokkal is sokat segítettetek jó babavárást kívánok közben mindenkinek
2008. jan. 30. 16:25
6/6 anonim válasza:
én először 8 hetesen mentem hozzá. kb. 1 órát foglakozott velem, nagyon alapos volt. mindenfélét kérdezett, tanácsokat adott, megmérte a vérnyomásomat, súlyomat. vizeletet is kellett vinnem, azt ellenőzizte. kb. 1 hónapra rá rendelt vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!