Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miből lehet megállapítani...

Miből lehet megállapítani hogy hogy fekszik éppen a baba? (haránt, fejvégű. Stb)

Figyelt kérdés

Már sok olyat olvastam,h nekem most így fekszik,utána meg úgy...

Iszonyatosan aktív a bébim,egész nap meg se áll,majd kiugrik a hasamból de én nem érzem h mikor hogy fekszik.

Próbálom a rugásokat figyelni,de nem tudok következtetést levonni belőlük.

Segítsetek,h megértsem:)

Köszönöm!

19 hetes kismami

2009. febr. 10. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt te sehogy sem tudod megállapítani Uh-on szokták mondani vagy ráírni a leletre.
2009. febr. 10. 17:54
 2/3 anonim ***** válasza:
ennyi idősen nem tudod még a mozgásából. Az utolsó pár héten már valószínű tudni fogod. amúgy most uh leletről,de ennyi idősen még óránként változhat.
2009. febr. 10. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem a 19. héten harántba volt, ezt az uh-n mondta a doki. Innen tudom, hogy milyen, amikor harántban van. Aztán átfordult és másképp feküdt, máshol éreztem. Akkor éreztem lent főleg és máshol szinte alig. Majd megint volt egy nagyon mozgalmas napja és akkor megint átfordult és a 21. héten mondtam a dokinak az uh-n, hogy most megint hogy fekszik, és igazam volt. Azóta fejvégű. Én sem gondoltam volna, hogy ennyire érezni és tudni fogom, hogy hol fekszik. :) Most fejvégűen lent dolgozik a kis kezéve és a fejével, és fent pedig a lábával rendezkedik. Mindenfele érzem, hol az oldalamat rugja ki, hol pedig már szinte a mellem alatt érzem. Nagyon erős már most. Kicsit félek, hogy mi lesz később. :) Ja és kimondottam szeretem, amikor kidugja a kis popóját a jobb oldalamon. Háton fekve szoktam figyelgetni. :)

24 hetes kismami

2009. febr. 10. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!