14 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Én a fáradtságon kivül nem tapasztalok most semmit. Aggaszt!
Figyelt kérdés
Sokan mondják,hogy örüljek neki.
A jövőhéten megyek uh-ra,már annyira várom,hogy lássam!
2009. febr. 10. 17:10
1/2 anonim válasza:
Nekem még reggel hányingerem van reggel, de csak akkor, ha korán kelek. Egyébként mást én sem érzek. Ne aggódj, ha valami baj lenne, azt éreznéd!
2/2 anonim válasza:
Miért mit kellene érezni? Mert már a második trimeszterben vagy, normális, ha nincs hányingered, nincsenek az állandó rosszullétek. Szerintem is inkább örülj neki. Ezért is mondják erre az időszakra, hogy a három közül a legjobb. (az első teli rosszullétekkel, a harmadikban meg már minden megterhelő, és mindenhol nyom a baba) Persze, ha rosszul voltál, fura lehet, hogy hirtelen elmúlik. De ez így természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!