Honnan tudom, hogy leereszkedett a hasam?
Látni fogod.Nagyon látványos,de inkább csak a szülés előtti napokra várd.
Itt a 20. bejegyzésnél látsz leszállt képet.
Köszi!
Elég "durva" az a kép, ezt biztos észre venném:-)
Akkor ez csak közvetlen a szülés előttre várható?
Azért ez nem így van,mert nem egy ismerősömnek egyáltalán nem szállt le a hasa.Vagyis nem volt szemmel látható.
Ahhoz a képhez képest 10 napra szültem.
Szia!
Nekem már a 36.héten leereszkedett szinte egyik napról a másikra, ennek köszönhetően az addig csodaszép pocakom egy merő stria lett...Most péntekre vagyok kiírva, és az elmúlt napokban még lejjebb ment.Most kb annyira lent van mint az első válaszolónak:)Ez valószínűleg mindenkinél másképp van, mert nálam, hiába ment le a pocak, a légszomj maradt, és esténként, lefekvéskor pedig jön a gyomorsav...igaz csak akkor ha vizszintesbe teszem magam.Azért annyi pozitívumot tudok írni, hogy már így nem éri el a gyomromat, ugyanis korábban rendszerint labdának nézte és állandóan rugdosta...mikor épp ettem nem volt valami kellemes:) Már alig várom, hogy kibujjon!Boldog babavárást! Egy mindenórás kismammi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!