Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudom, hogy leereszkede...

Honnan tudom, hogy leereszkedett a hasam?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok, de semmi változást nem érzékelek. Tényleg a gyomorsav is kevesebb lesz?
2009. febr. 10. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Látni fogod.Nagyon látványos,de inkább csak a szülés előtti napokra várd.

[link]

Itt a 20. bejegyzésnél látsz leszállt képet.

2009. febr. 10. 16:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Én sem láttam magamon,hogy lent van már csak éreztem mintha nem nyomná annyira a gyomromat.És nem volt utána már gyomorégésem.
2009. febr. 10. 16:32
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Elég "durva" az a kép, ezt biztos észre venném:-)

Akkor ez csak közvetlen a szülés előttre várható?

2009. febr. 10. 16:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért ez nem így van,mert nem egy ismerősömnek egyáltalán nem szállt le a hasa.Vagyis nem volt szemmel látható.

Ahhoz a képhez képest 10 napra szültem.

2009. febr. 10. 16:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Annyira bízom benne, hogy kicsit lejebb telepszik a kis Bab, mert már alig bírom a savam.
2009. febr. 10. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem már a 36.héten leereszkedett szinte egyik napról a másikra, ennek köszönhetően az addig csodaszép pocakom egy merő stria lett...Most péntekre vagyok kiírva, és az elmúlt napokban még lejjebb ment.Most kb annyira lent van mint az első válaszolónak:)Ez valószínűleg mindenkinél másképp van, mert nálam, hiába ment le a pocak, a légszomj maradt, és esténként, lefekvéskor pedig jön a gyomorsav...igaz csak akkor ha vizszintesbe teszem magam.Azért annyi pozitívumot tudok írni, hogy már így nem éri el a gyomromat, ugyanis korábban rendszerint labdának nézte és állandóan rugdosta...mikor épp ettem nem volt valami kellemes:) Már alig várom, hogy kibujjon!Boldog babavárást! Egy mindenórás kismammi

2009. febr. 10. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Állítólag, ha valakinek leereszkedik, akkor azt onnan lehet tudni, hogy a melle alatt elfér a tenyere (vízszintesen). Szóval annyira leereszkedik. Persze ez is -szerintem- csak egy hiedelem. Mert hát én is ismerek olyat, akinek nem ereszkedett le (és mégis megszült)
2009. febr. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!