Kb. 5 hetes terhes vagyok, de már több mint 2 hete folyamatosan vérzem. Nem túl erős, de folyamatos. Van minimális esélye annak, hogy megmarad a kicsi?
Voltam orvosnál ő azt mondta várjunk és menjek vissza 1 hét múlva, ha nem múlik a vérzés. Próbálok pihengetni, de nagyon félek, hogy elmegy a baba.
Kérlek, mondjatok valami bíztatót
Szia! Huhh! Hát ez nem túl biztató,de csak azt tudom mondani, hogy ne izgulj, és próbálj meg jó dolgokra gondolni, beszélgess a picikének, bár még nem hallja, de tudat alatt lehet hogy segít. Én nagyon szurkolok neked, hogy minden rendben legyen és minél előbb múljon el a vérzés.
9 hetes kismama
Szia!
Hát nem akarlak sem elkeseríteni, sem bíztatni,az nem jó ha folyamatosan vérzel,csak azt nem értem a doki miért nem írt fel rá gyógyszert ,pl. Duphastont.Lehet hogy nem tud rendesen megtapadni a babó,és azért vérzel, de szurkolok neked, hogy mielőbb elmúljon,pihenj nagyon sokat.Most írok valamit, ami talán kegyetlen, de jobb felkészülni rá, ha esetleg nem maradna meg,azt mondják ilyenkor a folyamatos vérezgetésre, hogy fejlődési rendellenesség van a babánál, ezért nem marad el a vérzés, reméljük nálad nem így van, de ha mégis, gondolj arra , hogy inkább most, mint betegen szülessen.Ne haragudj, de én olyan ember vagyok, aki nem szokta ámítgatni magát, és felkészül mindig a rosszra is.Tényleg ne haragudj, és veled vagyunk.
Én sem akarlak elkeseríteni,de inkább most,mint nagyobb korában.Most még könnyen helyrejön a méhed,és akár a következő hónapban is megfoganhat egy egészséges kicsi.Sajos a folyamatos vérzés nem jó.Szerintem a doki azért nem adott gyógyszert,hogy lássa,meg tud-e tapadni magától.Valószínűleg ő is azon a véleményen van,h lehet beteg,és akkor neked is jobb így.
Ha az én magzatomról lenne szó,akkor is ezt mondanám.Néhány hetem20 hetesen átestem azon,hogy lehet beteg a kicsi,akkor azt mondtam,hogy ha tényleg beteg a kicsi,akkor szakítsuk meg a terhességet!
Ugyanebben a cipőben jártam, de az én történetem sajos rosszul végződött... Én először barnázgattam, utrogestant kaptam, de ennek ellenére erősen véreztem...
Szerintem hallgass a dokidra, de én azt tanácsolom neked, hogyha nagyon elkezdenél vérezni, akkor mielőbb menj el a dokidhoz!
Szorítok neked, hogy a vérzésed ellenére megmaradjon a babád! Pihenj sokat!!!
Hát megfogtál ezzel a számolásos dologgal. De sajnos ez van. 2 kerek hete vérezgetek. Előszőr csak azt hittem megbojdult a szervezetem aztán kiderült, hogy a végre tehes vagyok.
Ma voltam dokinál és sajnos nem látott semmit a petezsákban.:( De a remény hal meg utoljára. Tudom hogy nem jó jel, hogy vérzem de én reménykedek. Jövő héten megyek hüvelyi ultrahangra, ott minden kiderül.
Köszi mindenkinek a válaszokat, bíztatásokat! Nektek is minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!