Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit lehet tenni, ha keresztben...

Mit lehet tenni, ha keresztben fekszik a baba?

Figyelt kérdés
Majdnem 30 hetes vagyok, és a baba még mindig nincs befordulva, keresztben fekszik. Hallott valaki valamilyen módszert, amivel lehet egy kicsit "ösztönözni", hogy beálljon rendesen? Rengeteget mozog, de nem akar befordulni.
2009. febr. 10. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia. Még korai hogy beforduljon. úgy a 34.héten már beszéld meg vele, hogy lassan ideje lenne megfordulni. Ne simogasd erőteljesen, nehogy beinduljon a szülés. A pocidon pihenteted a kezed, az elég. Úgyis odavonul egy idő után.

Beszélgess neki sokat, így rádhangolódik és "szótfogad". Mi pár hete beszélgettünk és a következő vizsgálatra teljesen befordult. Egy picit korán is. De stabilan tartja magát a fejfekvésben.

Vigyázz magatokra!!

34+1 napos kismami

2009. febr. 10. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen,beszélgess vele!Ezenkívül van egy két praktika,amit a védönöm mesélt:Egy kis lámpával a pocid tetejétöl indulva lassan haladj lefelé,majd lent hagyd abba.Ezt ismételgesd többször.Vagy pedig vmit csörgess-pl golyókat- egészen lent a pocid alján,ha tudod,pl kenguruzsebes pulcsiban.Mind a fény,mind a csörgés felkelti az érdeklödésüket,arra felé fordulnak!

Sok sikert!Könnyü szülést!

36 hetes kismama

2009. febr. 10. 11:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia, én még olyan praktikát hallottam, hogy naponta 10-20 percet "kutyapózban" kell lenni, és akkor befordul fejfekvésbe! De a google-be beírod szerintem kiad még egy pár módszert!
2009. febr. 10. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:

A 11.01-es vagyok.

Utolsó válaszolónak is igaza van,én is hallottam ezt!hajolj elöre,a fejed az összkulcsolt kezeden pihentesd.Ez nagyon kényelmes a Babának!

Szerintem próbáld ki mind! :)

Sok sikert!

2009. febr. 10. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

én a 38. hétben járok, már elég korán kiderült, hogy folyamatosan farfekvéves. Max. keresztbe feküdt. Kipróbáltunk minden módszert amit csak találtunk könyvben, neten, de nálunk egyik sem jött be. De kitartást kívánok, ne add fel...! :)

2009. febr. 10. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!