Másnak is fájt a bal oldalán a bordája a terhesség vége fele?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdés, de a dokim szerint az nem megszokott, mert általában a jobb oldalon fáj
Köszi a válaszokat
2011. febr. 8. 19:39
1/4 anonim válasza:
Nekem ott fáj, ahol a babám rugdos. Jelenleg a jobb oldalamon fekszik és ott rugdalja, nyomkodja a bordáimat.
Ha neked a bal oldalon nyom a gyerek, akkor miért ne fájhatna ott??? Nem értem a dokidat.
Üdv. 38 hetes kismami (második babával)
2/4 A kérdező kommentje:
A vicces az, hogy a baba nagy része a jobb oldalalom van:)
2011. febr. 8. 19:50
3/4 anonim válasza:
Szia, én sem értem a dokidat, egyet értek az előző válaszolóval. 35 hetes vagyok és már régóta erősen érzem a jobb bordáimon a nyomást, de ez a baba. Néha, éjszaka átcsúszik balra, akkor ott nyom. Miért lenne baj, ha a tied bal oldalon érzi jobban magát.
4/4 anonim válasza:
Szia,nekem bal oldalon nyom hogy ez a baba vagy a megnövekedett méhem mindenesetre amikor felébredek akkor átfordulok a jobb oldalamra...33 km
Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!