Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok. Mostanában...

13 hetes vagyok. Mostanában gyengének érzem magam, ájulás kerülget. Normális ez?

Figyelt kérdés
Sokkal rosszabbul érzem magam, mint az első 12 hétben. 13 hetes kismama
2008. jan. 29. 18:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mondhatni "normális".Azért beszélj az orvosoddal,vagy a védőnővel!Nálam is előfordult,sőt a 12-15 héten olyan voltam,mint akit agyoncsaptak.Sápadt,nem bírtam állni,mert össze akartam esni,ülni sem sokáig,blabla....Szerencsére elmúlott.Az egyik ismerősöm viszont rendszeresen elájult egyik pillanatról a másikra.Pihenj minnél többett.Arra biztos szükségetek van.:)
2008. jan. 29. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a baba teljesen felboríthatja a nő szervezetét. Okozhatja ezt az érzésedet a vérnyomásod. Nekem az első babámmal lement, vele voltam szédülős. A második terhességemmel meg magas vérnyomással küzdöttem. De okozhat szédüléses rohamokat a vércukor is. Szerintem ilyenkor leeshet a vércukrod. Próbáld meg, ha eszel egy-két kockacukrot vagy egy kiskocka csokit, az segít e ilyenkor?
2008. jan. 29. 19:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Normális lehet, persze, de azért említsd meg a dokinak.

Lehet vérnyomás, vércukor, vagy egyszerűen a terhességi szédülés, gyengeség érzet. Vigyázz magadra nagyon ülj le időben, el ne ess. Pihenj, amennyit csak lehet, igyál eleget!!

2008. jan. 29. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!