13 hetes vagyok. Mostanában gyengének érzem magam, ájulás kerülget. Normális ez?
Figyelt kérdés
Sokkal rosszabbul érzem magam, mint az első 12 hétben. 13 hetes kismama2008. jan. 29. 18:56
1/3 anonim válasza:
Szia!Mondhatni "normális".Azért beszélj az orvosoddal,vagy a védőnővel!Nálam is előfordult,sőt a 12-15 héten olyan voltam,mint akit agyoncsaptak.Sápadt,nem bírtam állni,mert össze akartam esni,ülni sem sokáig,blabla....Szerencsére elmúlott.Az egyik ismerősöm viszont rendszeresen elájult egyik pillanatról a másikra.Pihenj minnél többett.Arra biztos szükségetek van.:)
2/3 anonim válasza:
Sajnos a baba teljesen felboríthatja a nő szervezetét. Okozhatja ezt az érzésedet a vérnyomásod. Nekem az első babámmal lement, vele voltam szédülős. A második terhességemmel meg magas vérnyomással küzdöttem. De okozhat szédüléses rohamokat a vércukor is. Szerintem ilyenkor leeshet a vércukrod. Próbáld meg, ha eszel egy-két kockacukrot vagy egy kiskocka csokit, az segít e ilyenkor?
3/3 anonim válasza:
Normális lehet, persze, de azért említsd meg a dokinak.
Lehet vérnyomás, vércukor, vagy egyszerűen a terhességi szédülés, gyengeség érzet. Vigyázz magadra nagyon ülj le időben, el ne ess. Pihenj, amennyit csak lehet, igyál eleget!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!