Nekem ezt javasolták, hogy éjjel jobban aludjak, mert állítólag nyugtatja este a szervezetet. Koffein mentes, és fekete tea kivonat sincsen benne. Ártani nem árthat, ugye? 23+4 Km
2011. febr. 7. 19:00
1/9 anonim válasza:
Már miért ne lehetne? Még sima teát is lehet egyszer egyszer egy kicsit.
2011. febr. 7. 19:21
2/9 anonim válasza:
Persze, hogy lehet :) Még a sima, fekete vagy zöld teát is ihatod, ha nem túl erősre készíted! Egy filter+ 1 liter víz és nem lesz tőle semmi bajod :) Egyébként még kávézhatsz is, főleg, ha terhesség előtt ittál. Napi 1-2 kávé nem árt...
2011. febr. 7. 19:46
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igaziból nincsen káros szenvedélyem, nem cigizek, nem kávézok, még csak teázni sem szoktam, csak nagyon rosszul alszok mostanában, és azt olvastam, hogy ez a tea segíthet ebben.
2011. febr. 7. 21:12
4/9 TKI Ibolya válasza:
Én a helyedben inkább citromfű teát innék álmatlanságra.Egyébként óvatosan a teákkal mert például zöld teát sem ajánlott inni.
34 hkm
2011. febr. 7. 21:26
5/9 anonim válasza:
Ezt a teat mindenkeppen ihatod, mert nem fkete vagy zold tea.
Nekem a szulesznom azt mondta, hogy a 12. het utan kavet is ihatok napi 1et.
En csak koffein menteset mertem, mert imadom az izet es illatat a kavenak.
2011. febr. 7. 23:46
6/9 anonim válasza:
A rooibos eleve nem is tea, hanem egy Dél-Afrikában honos cserjeféle. Nincs benne káros anyag, nyugodtan ihatod. Terhesség esetén se kell túlzásokba esni, egy-két kivétellel mindent ehetsz-ihatsz, ami jól esik, persze módjával. De csak azért, hogy ne hízz túl sokat :)(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!