Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szép név az, hogy Léna?

Szép név az, hogy Léna?

Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
Nem igaz, h valakinek ez a legjobb szórakozása, hogy húzza lefele a válaszokat, szerintem nem a kérdező volt. Miért nem gyűjt inkább bélyeget, ahelyett h itt rontja a levegőt??
2009. febr. 10. 07:44
 12/14 anonim ***** válasza:
39%
Moderálást kell kérni.A moderátor látja,hogy ki az aki csak a válaszokat lehúzkodni jár ide.Több kérdésben is ezt csinálja valaki.Szerencsétlennek biztos nincs elfoglaltsága.Beteg ember lehet,ha ebben éli ki az aberrációját.Különben nem értem az ilyeneket miért nem távolítják el az oldalról?Csak kötözködni,és másokat leminősíteni járnak ide.
2009. febr. 10. 10:10
 13/14 A kérdező kommentje:

sziasztok!

én mostjárok először ott miota feltettem a kérdést!tényleg levannak pontozva a válaszok!ezt azok csinálják akiknek ez a név nem tetszik!vagy csak roszindulatuak!

nem is értem miért!

2009. febr. 10. 10:39
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Én ezen tegnap nagyon felhúztam magam, és több válaszhoz is írtam ilyen kommentet! Ezúton is bocsánat a kérdezőktől, de itt valaki tényleg nagyon unatkozik, és ez nagyon bosszant!...
2009. febr. 10. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!