Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor voltatok először védőnőnél?

Mikor voltatok először védőnőnél?

Figyelt kérdés
9+5vagyok,de még nem voltam.szerintetek késésben vagyok vele??
2011. febr. 7. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mindhárom gyerekemnél a 7. héten. 6 hetesen voltam orvosnál, a következő héten felkerestem a védőnőt.
2011. febr. 7. 15:38
 12/17 anonim ***** válasza:
9 hetesen voltam először a doki a 6. héten megállapította hogy ott a petezsák utána 2 hétre rá mentem vissz akkor voltam 8 hetes és ott már mondta hogy élő embrióm van jó szívműködéssel és úgy tudtam menni hogy ő kiadta az igazolást arról hogy él és virul
2011. febr. 7. 16:52
 13/17 anonim ***** válasza:
16 hetes vagyok, még nem voltam.
2011. febr. 7. 20:41
 14/17 anonim ***** válasza:
9 hetesen voltam, de nem ez ad védelme a kirúgás alól. Hülyeség. Az utsó mensitől számolva védett az ember. A munkáltatónak a világon semmi köze a te kis könyvedhez.
2011. febr. 8. 06:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy van aki 16 hetesen sem volt még. Én 10 hetesen voltam, de milyen jól jártam vele, ugyanis a 12-es uhra a beutalót a terhespatológián kellett ki kérnem, és kis könyv nélkül nem adták volna ki. Nekem a védőnőm ad minden beutalót ki, az orvosom azt mondta menjek vérvételre ide meg ide, de se beutaló, se papír, csak a vizsgálati lapra rá biggyesztette ceruzával.

De szerencsém van, mert nagyon rendes a védőnőm.

2011. febr. 8. 10:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem az orvosnál adják ki a beutalókat, így a védőnőnek nem lenne igazán szerepe.

16 h km.

2011. febr. 8. 10:14
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!
2011. febr. 9. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!