Gumi és mégis terhesség?
Lehet a gumi úgy lyukas, hogy azt nem feltétlen veszed észre?
Gondolok itt egy "mikro" lyukra amin ki jut a kis "micro" katona.
Védekeztünk, és még is úgy érzem mintha terhes lennék.
Már van 2 kislányom de még ők is picik( 2és fél éves és 16 hónapos) még nincs itt az ideje a következő trón örökösnek.
Tesztelni még nem tudok mert még nincs itt az ideje.
Valaki lett úgy terhes, hogy nem tűnt a gumi lyukasnak?
És mennyire látszik ha mondjuk nem méteres szakadás van rajta hanem egy icike-picike ?
Férjem mindig gyorsan megszabadul tőle, értem én ezt úgy hogy vége az aktusnak lehúzza és dobja a kukába. Még soha nem vizsgálgattuk de úgy gondoltam ha lyukas azt látjuk.
Ne aggódj! Nincs mikro lyuk meg mikro katona. Ha védekeztek gumival, azt látod, ha kilyukadt. Elég egyértelműen látszik, volt 2x szerencsém hozzá :D
Ja, és mi meg először egy évig, utána meg 14 hónapig megszakításos módszerrel "védekeztünk", mégis csak akkor jött a baba, amikor terveztük (de akkor az első hónapban sikerült mindkét esetben!)
Köszi a válaszod!
Mi a gyerekeink előtt 5 évig "védekeztünk" megszakításos módszerrel és nekünk is csak akkor jöttek amikor akartuk, de akkor nekünk is mind a 2 első alkalommal sikerült.
De annyira úgy érzem mint az első két terhességemnél ezért parázok egy kicsit!
Valamikor már olvastam valahol olyanról, hogy van amikor gyárilag hibás....és amilyen szerencsém van :/
Ez így van, majdnem biztos bebeszélem magamnak hajlamos vagyok rá sajna. Január 23-27 volt meg. Ráadásul csak :( 2x voltunk együtt a férjemmel a menzesz óta( munkahely+ gyerekek miatt) csak jan 24-én és feb.2!
Úgyhogy szinte lehetetlen de hányingerem van, pisilni járok egyfolytában és nehéznek érzem a méhemet+ még bőséges fehér folyásom is van!
Na ezért van a para, persze ezeket a tüneteket is simán bebeszélhettem magamnak!
Köszi lányok!
Tudom bolond vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!