Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem fizettem eddig a TB-t,...

Ha nem fizettem eddig a TB-t, és bejelentett munkám sem volt, akkor is kapok GYES-t?

Figyelt kérdés
Nem semmirekellő vagyok,hanem évekig modellügynökségnél dolgoztam,mint kreatív igazgató, és eszünkben sem volt ilyesmi sajnos,hogy belejelentsenek. Kérem,csak a kérdésre válaszoljatok,ha tudjátok!
2011. febr. 6. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom a gyes alanyi jogon jár és havonta egy fix összeg mindenkinél.

Gyedet nem fogsz kapni.

2011. febr. 6. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. febr. 6. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Gyest fogsz kapni!

De, jól tennéd ha bemennék az apehba, és elkezdenéd fizetni az eü hozzájàrulást magad után, havi 5000ft kb. mert kifizettetik veled az összes kórházi vizsgálatot vérvételt szülést ha nem vagy biztosított!

Ha nem tudod fizetni, a munkanèlkülibe jelenkezz be!

2011. febr. 6. 20:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, azt fogom tenni! Jövőhéten be is megyek és elintézem, szerintem így is van már tartozásom. :/ Azt rendezni kell mindenképp. Jó, tehát akkor gyest kapok. Köszi!
2011. febr. 6. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt a terhességem előtt bejelentett munkaviszonyom, és egy forintot sem kértek semien vizsgálatért a terhesség alatt, sem a szülésnél.

Gyest meg kapsz, igen az alanyi jogon jár, de csak akkor ha a terhesség alatt legalább 5 kötelező vizsgálatod meg volt.

2011. febr. 7. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!