Ha 6 hetesen lehet látni a petezsákot, akkor mennyire valószínű, hogy lesz a petezsákba valami, nem pedig felszívódi?
Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 13:59
1/5 anonim válasza:
nekem 5-6 hetesen már látszott a petezsák, benne a szikhólyag, amiből a baba lesz.
2/5 anonim válasza:
Az esetek döntő többségében a petezsákban lesz majd egy pulzáló pontocska néhány nap múlva.Nagyon ritka,de megesik,amikor nem így van.
3/5 anonim válasza:
En 5 hetesen voltam orvosnal,akkor nekem is csak petezsakot latott.Nekem 1 honap mulva kellett visszamennem hozza,ami jov.heten hetfon lesz.
Ne izgulj minden renben lesz nalad is,gondolom teged is visszarendelt vmikorra az orvosod?!Biztos minden renben lesz.
10 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Én is 6hetesen voltam először UH-n, nekem dobogott is egy pici pont a petezsákban...
5/5 anonim válasza:
Miért ne lenne? Nyugodj meg, s adj időt neki.Biztosan mihamarabbra visszahívott, s akkor már a kis szívecskéjét is láthatod, ahogy lüktet.nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!