Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 6 hetesen lehet látni a...

Ha 6 hetesen lehet látni a petezsákot, akkor mennyire valószínű, hogy lesz a petezsákba valami, nem pedig felszívódi?

Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
nekem 5-6 hetesen már látszott a petezsák, benne a szikhólyag, amiből a baba lesz.
2008. jan. 29. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Az esetek döntő többségében a petezsákban lesz majd egy pulzáló pontocska néhány nap múlva.Nagyon ritka,de megesik,amikor nem így van.
2008. jan. 29. 14:24
 3/5 anonim ***** válasza:

En 5 hetesen voltam orvosnal,akkor nekem is csak petezsakot latott.Nekem 1 honap mulva kellett visszamennem hozza,ami jov.heten hetfon lesz.

Ne izgulj minden renben lesz nalad is,gondolom teged is visszarendelt vmikorra az orvosod?!Biztos minden renben lesz.

10 hetes kismama

2008. jan. 29. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 6hetesen voltam először UH-n, nekem dobogott is egy pici pont a petezsákban...
2008. jan. 29. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne? Nyugodj meg, s adj időt neki.Biztosan mihamarabbra visszahívott, s akkor már a kis szívecskéjét is láthatod, ahogy lüktet.nem lesz semmi baj.
2008. jan. 29. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!