15 hetes vagyok. Meddig szedjem az Elevitet?
Figyelt kérdés
de még folsavat is szedek meg magne b6 ot2008. jan. 29. 10:15
1/6 anonim válasza:
Szerintem ezt az orvosoddal beszéld meg, mindhárom fontos dolog, ártani nem árt, de feleslegesen sem kell szedni.De mivel még az elején vagy,sztem nyugodtan szedheted.Én az elevitet szoptatás alatt is szeretném szedni, de itt megoszlanak erről a vélemények.A magnézium végig jó dolog,főleg,ha sokat feszülget a pocid id, de azért mondom neked inkább az orvosoddal beszéld meg mit javasol.
2/6 A kérdező kommentje:
és meddig kelek még fel arra hogy éjszaka gőrcsöl a vádlim?
2008. jan. 29. 10:22
3/6 anonim válasza:
Én is elevitet szedek, és nem szedek mást mellé. Azt mondta nekem a gyógyszerész h nem kell mást szedni mellé mert ez a magyar étrendhez van igazítva és mindenből pont annyi kell ami benne van.
Én is a 15. hétben járok és kétnaponta szedek egyet.
4/6 anonim válasza:
A vádli görcsölgetése még sokszor előfordulhat,meg még annyi minden más.
5/6 anonim válasza:
Szia
Nekem is azt mondta az orvosom,h jo az elevit,de 1 heten max. 2-3 db-ot szedjek belole.
Azt,h meddig szedjed szerintem az orvosoddal beszeld meg.
Amugy a gyogyszeresz nekem is azt mondta,h az elevit melle nem kell mast szedni,abban minden benne van amire szukseg van.
Boldog babavarast
10 hetes kismama
6/6 anonim válasza:
Vádli görcsölés ellen jó a Magne B6, azt hiszem napi 3x2, de a betegtájékoztatóban benne van. Az Elevitet pedig a szoptatás végéig érdemes szedni, hiszen addig kettőtöket táplálod, kell a sok vitamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!