Az baj, ha nem érzem, h nőne a méhem (a feszítő érzést) és pocakom is alig látszik? 15 hetes vagyok, első baba.
szia! sztem ne aggódj, 28 hetese vagyok, most ekkora, és ez kicsinek számít, sőt
első baba nekem is,most voltam Uh-n, egészsége, 1,10-1,20 kilo már, normálisak a méretei,
15 hetesen semekkora hasam sem volt, annyi, hogy ott az alhasam kicsit gömbőlyűbbnek éreztem,ezért nyomta a csípőnadrág
Szia!
Én is éppen ilyen kérdést akart feltenni, mert engem is ez aggaszt, hogy kicsi a hasam. Pontosabban semmi nem látszik szinte.
12 hétben vagyok. 3-ik babámat várom, és egyik gyerkőcömmel sem volt nagy pocim.
Vékony testalakatú vagyok, de szerencsés mert bármit ehetek nem hízok.
A gyerkőcök születése után sem volt mit leadnom, mert szinte nem is híztam.Talán még fogytam, sajna.
De azért engem mégis aggaszt, hogy még nem látszik semmi. HA hanyatt fekszem akkor lapos a hasam, amúgy azért picike kivehető de amúgy senki nem látná rajtam.
De a képen azért nálad kis domborodás kivehető.
Szerintem ezt attól van, hogy valószínű neked is mélyen ülő méhed van, egészen bent a medencédben van a babóca, nekem is ezt mondták, de ez semmi bajt nem jelent!
Lassan te tudod is mi lesz:)!
Hányingereid rosszulléteid vannak? Kívánósság, undor ételekre?
Köszi!!
1O:52 Én nem raktam fel képet, de picit azért látszik, meg tapintható alul. Én is sovány vagyok, még csak fogytam eddig a hányások miatt :-( Szóval ezek még most is vannak :-(( Csak megnő nekünk is :-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!