Kismamák, akik nem házasságban éltek, a várandósság alatt felmerült bennetek, hogy talán jobb lenne összeházasodni?
Még mindig előző:)
Annál fontosabb kötelék közöttünk,mint a gyerekek nincs is a világon:)Ez túl is szárnyal egy házasságot:)
19 hós a babám annó én se így terveztem.Esküvő,-ház,-baba 25 éves kor után.Erre 22 vagyok,hajadon,anyóséknál lakunk:(
Mi is szeretnénk majd esküvőt,de terhesen nem akartam semilyen esküvői ruhát felvenni.Most meg gyűjtögetünk inkább házra mint lagzira.Sima polgári esküvő meg nem esküvő nekem....
Egy öregsszony megjegyezte (anyuék szomszédja)hogy a mai világban mennyi "zabi"gyerek születik.Nagyon rosszul esett,de senki mástól nem hallottam még.Sokszor rossz érzésem van mikor ismerősöket látok jegyben,meg júliusba lagzia megynk,de ez van.Ez lett az én sorsom.De van egy párom 6 éve lassan és egy gyönyörű kisfiam aki kárpótol mindenért.
szia,
1,5 éve voltunk együtt, amikor megszületett a babánk. volt lánykérés, terveztük a lagzit is, de mindenek előtt egy közös gyermeket szerettünk volna!! 6 hónapos volt, amikor összeházasodtunk, ott volt velünk az esküvőn, rajta van a fotókon, annyira édes volt!! :) nem a papír miatt tettük, én szerettem volna a családdal és a barátainkkal egy közös napot abban a bizonyos fehér ruhában :D csodás volt, de csak úgy emlegetem, mint a 2. nagy napunk, hiszen az 1. a kisfiunk születése volt!! ennél nincs fontosabb!! :)
Ági
10:22-es válaszolónak:
A családi adókedvezményt igénybe tudod venni, ha a jövedelmed elég hozzá. Nem kell ahhoz házasnak lenni. :-) Én is így veszem igénybe.
10:22 vagyok
sajnos problémás a terhességem és táppénzen vagyok. Táppénzből nem vonnak adóelőleget ezért nem tudom igénybe venni :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!