Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbízható a Corax terhességi...

Megbízható a Corax terhességi tesztet az elején?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék babát!3 teszt-!Örülhetek?Amúgy jan14 megjött de előtte már 2 héttel folyamatos erős mellfeszülésem volt,de utána is megmaradt,mensi után pár napra fehér nyákos folyás középidő felé vagyok egyre több lett reggelente!nem ettem úgy mint szoktam,sokkal kevesebbet ettem és sokat idegeskedtem!Az első tesztet a mensi 4.napján csin,-!A másodikat pedig 22.én az is-,bár 2szer is rápisiltem,először kevés votl nem indult a teszt,a harmadikat meg tegnap az asszem 28.!Segítsetek,mert most reggel is volt nagyobb mennyiségű fehér nyákos valami de a mellfeszülés szűnt!Sőt szinte semmi,csak a derekam fájdogál néha!Ez most akkor lehet baba?Nem szeretnék,még kicsit!
2008. jan. 29. 08:10
 1/2 A kérdező kommentje:
JA és több napos hasszúrka is volt,de az sincs már csak néha de az azelőttihez képest semmi!
2008. jan. 29. 08:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia, én a kimaradt mensi első napján használtak Coraxot. Már az első nap erős 2 csíkos volt a teszt. Gyors és megbízható. Ha 3 mínuszos teszted volt, nem hiszem, hogy babás vagy. A mellfeszülés lehet a mensi jele is, nemcsak a terhességé.
2008. jan. 29. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!