Normális a menzis érzés, elég kellemetlen,19. hét környékén? Mit lehet tenni ellene?
Baj, hogy van ez? Már vettem be magne b6-ot, többnyire szokott segíteni ,de nem mindig.
Normális ez az érzés? Tiszta hangulatember vagyok miatta, ingerlékeny, olyan mintha várnám ,hogy megjöjjön. :(
szia,
ha használ a magneb6, napi 3-szor 2, akkor alkalmazd rendszeresen, akkor biztosan csak a méh növekedésétől van.
Nekem teljesen elmúlt tőle, de csak a max adagtól!
Nagyon szívesen!
Még valami! Ha így eleinte könnyebben megy a nagy wc-zés, akkor ne ijedj meg, nekem a max adagtól az első hét olyan volt, hogy nem kellett kínlódni a wc-n, viszont mostanra már elmúlt, bár székrekedés így sincs. :)
Csak ez nem gond, ne ijedj meg, ha így járnál! AZ Mg-tól lesz!
Szia
első vagyok. Amikor nő a méhed, akkor szúró, feszülő az érzés. A mensi érzés nekem nem ilyen volt. Elnézésed kérem, ha megijesztettelek. Csak a "tüneteidet" kb, két nappal előtted éltem át.
A kórházba nem egy 13-20 hetes kismamival feküdtem. Ők is ilyen panaszokkal jöttek. Remélem már minden oké veletek!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!