Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az eddigi nőgyógyászom nem...

Az eddigi nőgyógyászom nem megbízható és szeretnék magándokit keresni, tud ajánlani valaki egy Budapesti magándokit?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy holnap leszek 12 hetes terhes, állandó vérnyomás problémával és a dokim közölte hogy ezzel nincs semmi gond, nem lesz bajom belőle, mondtam hogy TP-re szeretnék menni. A válasz: inkább dolgozzon!

A fő gond az hogy pont a munkahelyem miatt magas a vérnyomásom, mert kikészítenek a kolléganőim, mert irigyek hogy én terhes vagyok!

2011. febr. 3. 16:14
 1/4 anonim válasza:

Budapesten van néhány.:) Nekem a Szent Imre Kórház (XI. ker.) a szimpatikus. Személyes tapasztalatból dr Gutmann Orsolyát, dr Kocsis Évát tudom ajánlani,a neten utána tudsz nézni az elérhetőségeknek, esetleg fórumon hogy ki kit javasol...

Sok sikert!

2011. febr. 3. 16:34
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ!
2011. febr. 3. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
szia!nekem is nagyon jó az orvosom,pont ugyan emiatt-magas vérnyomás-már az 5.héttől táppénzen voltam,sőt ő javasolta.végig nagyon odafigyelt rám,nagyon rendes volt,végül császáros lettem,éjjel hívták be hozzám.én már hozzá járok évek óta,a dél-pestiben szültem.a magánrendelőbe jártam havonta,ha jól emlékszem 7000 volt a vizsgálat,60.000 a szülés.ha érdekel,írj privit,és megadom a számát
2011. febr. 3. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Melyik kerület volna jó?
2014. okt. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!