A nőgyógyászom írt fel gyógyszert ahhoz, hogy terhes tudjak lenni. Ez mennyire lehet megbízható?
Figyelt kérdés
azt mondta ettöl rögtön terhes leszek.2007. dec. 12. 14:19
1/3 anonim válasza:
Szia nem tudom mi az a gyógyszer de légyszives írdmár le a nevét.Nekem ugyanezt mondta a clostilbegytre.
2/3 anonim válasza:
Erre a csodaszerre itt biztosan nagyon sokan kíváncsiak. :) Nagyon jó, ha az esélyt nagyban megnöveli, de ne éld bele magad 100%-ig, mert szimplán egy gyógyszer nem garantálhatja a terhességet, hiszen ez nagyon komplex dolog. Kívánom, hogy sikerüljön, és ne kelljen csalódnod!!
3/3 anonim válasza:
A gyógyszer önmagában nem elég, kell a megfelelő időpontban az aktus. Nem tudom, melyik gyógyszerről van szó, de a peteérést serkentők általában jók, még ikreid is lehetnek, ha úgy alakul... :-))) Kellemes kísérletezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!