Kérném a segítséget, Milyen papirt kaptam? Milyen kedvezmény?
Adóelőleg-nyilatkozat 2011.évben a családi kedvezmény érvényesítéséről a kifizetőtől származó bevétel adóelőlegének megállapitásához
mi ez?ki kell töltenem...
Akkor kell kitöltened, ha kéred a gyerek után járó adókedvezményt (gondolom kéred)
Gyerekszámtól, és adóalaptól függ, hogy mennyit kérhetsz, illetve meg is oszthatjátok a férjeddel.
Január 20-ig, de legkésőbb bérelszámolásig le kellett adni, hogy ebben az évben már érvényesíteni tudd! A magzat 91 napos korától is jár!!!
Én leadtam és már többet is kaptam fizetéskor :-)))
Egy 4,5 éves kislegény + egy 16 hetes pocaklakó anyuja
Már januárban érvényesithetted volna, de természetesen nem vagy elkésve, ha leadod, akor februártól már igy kapsz fizetést. A magzat 91. napos korától már jár a kedvezmény. Havi 10.000 Ft-ot visszakapsz az adódból.
A januárit majd visszakéred év végén az adóbevalláskor, ha már jogosult lettél volna rá januárban, ez nem derül ki az irásodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!