Veletek is előfordul, hogy rettegtek a szüléstől, főleg, hogy közeleg a nagy nap?
Szia. Gratulálok a picihez. Én még csak 11 hetes vagyok, de nap mint nap közelebb kerülök a "nagy" naphoz, és mindennap meg kell birkóznom a gondolattal, amitől rettegek. Nem tudom leirni hogy mennyire félek a szüléstől, nem tudom mire számitsak, milyen fájdalomra, és legfőképp nem tudom hogy melyik napra készüljek fel. Nincs, és nem is volt, és nem is lesz még egy ilyen, amitől ennyire nagyon félnék.
Neked könnyű szülést és jó egészséget :)
Én már túl vagyok egy szülésen igaz megcsászároztak a végén, de gondoltam megírom, én hogy éreztem.
Mióta az eszemet tudom féltem a szüléstől, mi több rettegtem :( Ez még fokozódott amikor megmondták hogy nagyon nagy a baba, a feje meg 4 héttel nagyobb az átlagnál!
Aztán mikor eljött a nagy nap, 5 perces fájásokra ébredtem, és egy csöppnyi félelem nem volt bennem, egyszerűen nem értem rá félni :)
És ugyan kaptam edát, de a 4*-os fájásokat még éreztem, (5* volt a maximum) és én rosszabbra számítottam. Ezek a fájások simán elviselhetőek voltak.
Szóval meg tudod csinálni, ne izgulj!!! Mindenki meg tudja, van aki többször is :)
drukk neked!
szia
mi is a 33. hétnél tartunk, én most kezdtem el aggódni, mert eddig nem fordult be a baba, és a doki már felkészített h akkor császár amibe úgy ahogy bele is törődtem, de most megfordult :) és most a szüléstől félek, pedig azt gondolom, hogy azért az csak jobb mint a császár.
Próbálj meg ne agyalni, azt mondják aki nagyon retteg rosszabbul éli meg, én mindig elterelem a gondolataimat, és vettem orbáncfű olajat a gátmasszázshoz, hátha megúszom gátmetszés nélkül.
Minden jót!
Egész terhességem alatt nem féltem,vissza gondolva nem tudom miért nem pedig parázós vagyok.Soha nem gondoltam rossz dolgokra.Most,hogy gondolkodunk legyen e második baba mindig arra gondolok,hogy mi van ha történik valami,ez lehet azért van mert nincsenek jó élményeim.
Nyugodj meg,kár előre félni!
Szia.En egy 3 hetes kisfiu anyukaja vagyok.Elarulhatom neked hogy en is rettegtem a szulestol,es ez gyakran sirogorcsokben tort ki rajtam,viszont ha tudtam volna,hogy ilyen egy szules, egy percet se pazaroltam volna parazasra.Igaz,38 hetesen elkezdtem napi fel liter malnalevel teat inni,szoval lehet hogy az segitett, es neked is csak ajanlani tudom.De leghamarabb 36 hetesen szabad csak elkezdeni.Szoval,ejjel 1-kor mentunk be a korhazba,ekkor mar 8 cm tagulasom volt,es 3-kor meglett a fiam.Nekem csak akkor fajt nagyon amikor mar 1 percesek lettek a fajasok ,de ne izgulj,ki lehet birni.Fel a fejjel!Ha en,aki egyaltalan nem birom a fajdalmat,megcsinaltam,akkor neked is sikerulni fog.Meglatod,amikor eljon az ido,nem is fogsz felni.Csak arra fogsz gondolni hogy hamarosan a karodban tarthatod a babadat.
Konnyu szulest kivanok neked.
Ja, es ne hallgass senkire aki el akar ijeszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!