26 hetes kismama vagyok. Tegnap elkezdtem görcsölni az alhasamon. Mintha kést szúrkáltak volna, ma reggel kicsi véres váladék volt. A baba ma még meg sem mozdult. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Volt ilyen másnak is? Régen mindig hó végén menstruáltam, van ehhez köze a dolgoknak?2011. febr. 2. 09:05
21/29 anonim válasza:
Ilyen előzmények után miért nem mész tp-ra?
Én be se mentem volna, ha görcsölök, és vérezgetek...
22/29 anonim válasza:
Szia én is toxémiás voltam a fiammal mint te és egyetértek irány az orvos de most rögtön mert ez komoly nagyon hát remélem nem késel el és azt sem értem hogy hogy enged az orvosod dolgozni???Én szurkolok írd majd meg hogy mi volt a korházba??Köszi
23/29 anonim válasza:
Orvos azonnal, remélem minden ok. Furcsa, hogy ilyen előzmények után ennyire nyugodt vagy. Remélem szerencsés is..
24/29 anonim válasza:
szerintem azonnal hívd fel a dokidat! Nehogy baj legyen, ennyi idős terhesen nekem egész nap mozgott a babám, én rohannék, a munkahelyeddel ne foglalkozz, el kell engedniük.
25/29 anonim válasza:
Ha haza értél a korházbol írj már mi volt!!!
26/29 anonim válasza:
Hogy vagy kedves Kérdező?Remélem minden rendben.
27/29 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál a Babóval. minden rendben van, annyit mondott az orvos a sok üléstől görcsöl a pocakom.Janka baba rendben van, csak sokat kell feküdnöm!
2011. febr. 3. 08:14
28/29 anonim válasza:
És arra mit mondott hogy nem mozog és vérzel??Nem adott infuziot??
29/29 anonim válasza:
Jó hírek:-)Vigyázzatok magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!