26 hetes kismama vagyok. Tegnap elkezdtem görcsölni az alhasamon. Mintha kést szúrkáltak volna, ma reggel kicsi véres váladék volt. A baba ma még meg sem mozdult. Mitől lehet?
Mi a kamu kérdés?
Nem kamu a kérdés sajnos.
23 hetesen hypertoniát állapítottak meg, két hete feküdtem kórházba,gyógyszereket szedek.
Tegnap elkezdtem görcsölni, és ma reggel véres nyákot tapasztaltam , de csak egyetlen alkalommal.
tegnap egész nap görcsölt a hasam, meg úgy éreztem mintha folyton nagy wcéznem kellene.
Akkor meg nem ertem miert tetovazol.Ilyen esetben azonnal fel kell hivni a dokidat!Ez van.
Mi nem tudjuk neked megmondani hogy mitol lehet,minimum az orvosnak meg kene vizsgalni + egy Uh.
Köszönöm a választ!
Egyébként sok esetben igenis jó válaszokat kapok itt, mert az ember ha nincsen nagy baj, nem hívogatja az orvost, hogyha van más megoldás is. És itt már elég sok esetben jó tanácsokkal láttak el.
Hát azért egy görcsre, majd egy véres váladékozásra nem igazán hinném azt, hogy semmiség.
Ha kell, igen is, hogy minden aprósággal hívnám az orvost, főleg, hogy volt korábban problémád már a terhesség alatt.
Lehet, én vagyok túl paramami, de nem itt írogatnék, még ha sok hasznos választ is kapok, hanem azonnal az ügyeletre mennék. Nem vagyunk egyformák.
szia!
Hát ez nagyon nem játék! Főleg, hogy nem érzed mozogni a babát!
nekem 36 hetesen halt meg a babám 8köldökzsinór miatt). semmi tünetem nem volt!!!! "Csak" mozogni nem éreztem!
S már hiába mentünk a kórházba, pedig kb. 2 óra volt, hogy nem éreztem mozogni, s már mentünk is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!