Mikor jön el az az idő, amikor már nem fér a gyomromba a szokásos dózis?
Figyelt kérdés
34+6 hetes vagyok, és még mindig elképesztő mennyiségek férnek belém. A kisfiam soha nem rugdos a gyomrom és a bordáim környékén - oda inkább csak a fenekét tologatja ki.2011. febr. 1. 23:15
1/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül fog eljönni az az idő. Elképzelhető az is, hogy végig jól fogsz tudni enni. Nem mindenkinél okoz gondot evés szempontjából, hogy ott van a baba. Hamarosan le fog szállni a pocakod, akkor még több hely lesz a gyomrodnak.
2/12 anonim válasza:
én jól tudok enni, de már kb. félidő óta fennáll az az elég kellemetlen probléma, hogy néha visszajön egy-egy kisebb adag... bocs, ha nem túl guszta, de ez van. ebből gondolom, hogy csak összenyomja ott a dolgokat, még ha az étvágy marad is.
3/12 anonim válasza:
Nálam 30 hetesen kezdődött, amit nem is bánok. Már híztam 16 kg. 34 hetes km
4/12 TKI Ibolya válasza:
Nekem már legalább az ötödik hónap óta nem fér az az adag amit megtudnék enni.Így sűrűn eszem keveset.Lehet,hogy te szerencsés vagy és nem lesz ilyen problémád.
33 hkm
5/12 anonim válasza:
Szia!
Éna 28. héttől nem bírtam szinte egyáltalán enni :(
Mondjuk a lányom 61 centivel született!Nekem sem rugdosta a gyomrom, csak a feneke totál benne volt! :)
Így is 16 kiló lett rajtam a végére :(
Már 14 hós a kislányom :)
6/12 A kérdező kommentje:
Nahááát! Köszönöm!
Én meg várom a csodát, hogy mikor fog már szűkülni a gyomrom, mert én is +13 kg-nál tartok.
2011. febr. 2. 10:44
7/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem nem jött el... :)
Szülés előtt olyan adagot ettem, mintha csak éreztem volna, hogy 3 napig nem lesz kaja. Én is vártam a csodát, de nálam ilyen sosem jön :D
8/12 anonim válasza:
Én is ettem-ettem-ettem 9 hónapig. Szerencsére "csak" 15 kg jött fel, ami 8 hónappal szülés után le is ment.
9/12 anonim válasza:
én most vagyok 13 hetes és úgy érzem, mintha fele akkora lenne a gyomrom..kb egy normál adagtól, már olyan mintha pukkadásig ettem volna magam.
10/12 anonim válasza:
Utolsó előtti voltam. Amikor én tartottam a 12-13.hétnél, akkor én is alig bírtam enni. Csodálkozott is anyukám, hogy mi a fene van velem, biztos beteg leszek, vagy mi. Aztán a 14.héttől visszatért az étvágyam - nem is kicsit :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!