Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jön el az az idő,...

Mikor jön el az az idő, amikor már nem fér a gyomromba a szokásos dózis?

Figyelt kérdés
34+6 hetes vagyok, és még mindig elképesztő mennyiségek férnek belém. A kisfiam soha nem rugdos a gyomrom és a bordáim környékén - oda inkább csak a fenekét tologatja ki.
2011. febr. 1. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül fog eljönni az az idő. Elképzelhető az is, hogy végig jól fogsz tudni enni. Nem mindenkinél okoz gondot evés szempontjából, hogy ott van a baba. Hamarosan le fog szállni a pocakod, akkor még több hely lesz a gyomrodnak.
2011. febr. 2. 04:25
 2/12 anonim ***** válasza:
én jól tudok enni, de már kb. félidő óta fennáll az az elég kellemetlen probléma, hogy néha visszajön egy-egy kisebb adag... bocs, ha nem túl guszta, de ez van. ebből gondolom, hogy csak összenyomja ott a dolgokat, még ha az étvágy marad is.
2011. febr. 2. 07:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálam 30 hetesen kezdődött, amit nem is bánok. Már híztam 16 kg. 34 hetes km
2011. febr. 2. 08:54
 4/12 TKI Ibolya ***** válasza:

Nekem már legalább az ötödik hónap óta nem fér az az adag amit megtudnék enni.Így sűrűn eszem keveset.Lehet,hogy te szerencsés vagy és nem lesz ilyen problémád.

33 hkm

2011. febr. 2. 09:19
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Éna 28. héttől nem bírtam szinte egyáltalán enni :(

Mondjuk a lányom 61 centivel született!Nekem sem rugdosta a gyomrom, csak a feneke totál benne volt! :)

Így is 16 kiló lett rajtam a végére :(

Már 14 hós a kislányom :)

2011. febr. 2. 10:14
 6/12 A kérdező kommentje:

Nahááát! Köszönöm!

Én meg várom a csodát, hogy mikor fog már szűkülni a gyomrom, mert én is +13 kg-nál tartok.

2011. febr. 2. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem jött el... :)

Szülés előtt olyan adagot ettem, mintha csak éreztem volna, hogy 3 napig nem lesz kaja. Én is vártam a csodát, de nálam ilyen sosem jön :D

2011. febr. 2. 10:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is ettem-ettem-ettem 9 hónapig. Szerencsére "csak" 15 kg jött fel, ami 8 hónappal szülés után le is ment.
2011. febr. 2. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:
én most vagyok 13 hetes és úgy érzem, mintha fele akkora lenne a gyomrom..kb egy normál adagtól, már olyan mintha pukkadásig ettem volna magam.
2011. febr. 2. 17:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti voltam. Amikor én tartottam a 12-13.hétnél, akkor én is alig bírtam enni. Csodálkozott is anyukám, hogy mi a fene van velem, biztos beteg leszek, vagy mi. Aztán a 14.héttől visszatért az étvágyam - nem is kicsit :-(
2011. febr. 3. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!