Aki volt mostanában magzatvízvételen az mesélne Róla? (én a honvédbe megyek)
Csütörtökön megyek genetikára és ha ott úgy látják akkor magzatvízvételre .... eléggé félek hogy ne hogy baj legyen. Nektek miért kellett menni ? mi lett az eredmény ?
Magzatvízvétel után pihenni kell vagy van valami kikötés ?? Van tesó is utána mennyire lehet emelgetni ? (1 éves )
És egyből azon a napon csinálják az amniót is ? nem adnak egy későbbi időpontot ??
Nem hiszem hogy be tudom vállalni mert a pihenés részt mostani állás szerint nem tudnám betartani, így meg nem merném....1 éves a lányom 10 kg és senki sem tud vigyázni rá.....uh csak azt remélem h nekünk nem fog kelleni a magzatvízvétel....
1. vagyok.
10-re odamentünk.14-re már otthon voltunk, pedig messze lakunk.
Volt egy uh, utána azonnal a genetikai tanácsadás és ott azonnal kellett dönteni, hogy mit szeretnénk.
A genetikai tanácsadáson nem mondtak többet, mást, mint amit a neten kikutattam az alacsony afp-vel kapcsolatban.
Mindenféle papírt alá kellett írni, hogy vállaljuk a vizsgálatot.
Ez a Máv Kórházban volt.
nekem jó lett az afp...nem az a baj hanem ciszta van a baba fejében és ezért kell...
ÉS Ti hol voltatok ? neEKEM A Honvédba kell mennem
akkor aznap meg is csinálják a magzatvízvételt aki belemegy? (bocsi h értetlenkedem)
21:21-es
Nekem 1 hétre a genetikai tanácsadás után adtak időpontot, bementem délelőtt megcsinálták és felmentem pihenni egy szobába, ahol 3-an voltunk
Volt aki hazament, én inkább maradtam 1 éjszakára, pedig nem messze lektem.
Hát itt kifele jövet gondolom mindenki sír :)) van aki a boldogságtól és sajnos gondolom akad olyan is aki pedig azért mert nem lett jó az eredmény :((
de jó ilyet olvasni hogy minden rendben van!
Sajnos én is kezdek idegileg ki lenni....nem tudom mi lesz ha még a magzatvízre is várnunk kell majd :((
Szerintem a MÁV és a Honvéd kórház jelenleg ugyanaz. A Honvéd kórházból lett az ÁEK, ami az Árpád-hídnál van. A MÁV kórház megszűnt, de az épületében van az ÁEK szülészeti részlege (a Podmaniczky utcánál az állatkerttel szemben van), és ott rendel a Hajdú doktornő. Ott bizony egy napon van az egész, mi 12-re mentünk és 15:30-kor jöttünk el. A tanácsadás igazából annyi, hogy aláíratnak veled (csak veled) egy papírt a kockázatról, hogy tudomásul veszed, nem ők a felelősek. A lényeg előtte van, amikor a Hajdú doktornő megnézi az UH-on a babócát. Szerintem, amit ő mond, azt kell elfogadni. Persze, dönthetsz úgy, hogy máskor csinálják meg, de a 20. hét a legeslegutolsó időpont erre a beavatkozásra. A doktornő biztos ebben is fog segíteni. Tudom, hogy nagyon idegölő ez a várakozás, sok erőt hozzá, és remélem, nem lesz szükség semmilyen beavatkozásra!
10:21-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!