Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok. Mennyir...

5 hetes terhes vagyok. Mennyire jo az Utrogestan tabletta?

Figyelt kérdés
2008. jan. 28. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy mennyire jó nem tudom, de ha a doki felírta használd, ugyanis terhességmegtartó hatása van. Arról pedig szintén nem tudok, hogy ártana. Én is kaptam, sőt az összes kismama ismerősöm használt a terhessége elején, de zudok olyat is aki a 12. hét után is használta orvosa javaslatára és minden rendben volt.

Sok sikert. 27hetes kismama

2008. jan. 28. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ez gyogyszer es csak akkor szedd ha felirjak...nem vitamin, hogy barki velemenyet kikerdezd es hasznald ha masnak jo volt!!
2008. jan. 28. 18:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Segíti a progeszteron folyamatos termelődését, amely a terhességet tartja fenn az első 12 hétben, utána már a babád gondoskodik erről a hormonról. Ezért szokták az első 12 hétben ajánlani a szedését, mert ha a progeszteron termelődés nem folyamatos, akkor az is lehetséges ok a terhesség megszakadására, sajnos. Ha jól tudom akkor bizonyos életkor felett kifejezetten ajálja a doki. Vagy biztos, ami biztros alapon, ártani nem használ elven mindenkinek???
2008. jan. 28. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem most a 3. terhességnél irta fel a doki.Elöző kettö sajnos elment.Én szoltam hogy volt 2 elözö terhesség és elhalt ugy irta fel nekem 3*1 kellett szednem 12 hétig és fokozatosan csökkentettem a 13 héten befejeztem és láss csodát most 22 hetes az Ákos babám. Nekem talán ez segitett.

2008. febr. 1. 09:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! En 14 hetes kismama vagyok!Kb.a 9 heten bekerultem a korhazba verzes miatt. Tobbek kozott az Utrogestant is kell szednem. Most voltam ellenorzesen es a doki ramkototte, hogy abba ne hagyjam a szedeset. Szerintem biztos hasznal, maskepp nem ajalna.
2008. febr. 18. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!!

A gyógyszerről csak annyit , hogy én a 6 . héten elkezdtem vérezni!! azt mondták lehet nem marad meg a baba mert erős a vérzés!! benn a kórházban először csak fektettek , hátha.. sajnos semmi!! 3. nap este kaptam meg az utrogestant és 4. nap reggelre elállt a vérzés!!

Lehet ha nem kapok most nem vagyok 23 hetes terhes!!

De csak és szigorúan orvosi rendelvényre szedd, nem szabad még csak véletlenül semmásnál kimaradt adagot átvenni!!!

2008. máj. 9. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!