5 hetes terhes vagyok. Mennyire jo az Utrogestan tabletta?
Azt, hogy mennyire jó nem tudom, de ha a doki felírta használd, ugyanis terhességmegtartó hatása van. Arról pedig szintén nem tudok, hogy ártana. Én is kaptam, sőt az összes kismama ismerősöm használt a terhessége elején, de zudok olyat is aki a 12. hét után is használta orvosa javaslatára és minden rendben volt.
Sok sikert. 27hetes kismama
Szia!
Nekem most a 3. terhességnél irta fel a doki.Elöző kettö sajnos elment.Én szoltam hogy volt 2 elözö terhesség és elhalt ugy irta fel nekem 3*1 kellett szednem 12 hétig és fokozatosan csökkentettem a 13 héten befejeztem és láss csodát most 22 hetes az Ákos babám. Nekem talán ez segitett.
Szia!!
A gyógyszerről csak annyit , hogy én a 6 . héten elkezdtem vérezni!! azt mondták lehet nem marad meg a baba mert erős a vérzés!! benn a kórházban először csak fektettek , hátha.. sajnos semmi!! 3. nap este kaptam meg az utrogestant és 4. nap reggelre elállt a vérzés!!
Lehet ha nem kapok most nem vagyok 23 hetes terhes!!
De csak és szigorúan orvosi rendelvényre szedd, nem szabad még csak véletlenül semmásnál kimaradt adagot átvenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!