Van valakinek megmaradt duphaston tabletta és utrogestan 100mg hüvelygolyócskája?
Figyelt kérdés
szükségem lenne rájuk2010. ápr. 4. 17:56
1/9 anonim válasza:
Szia
Nem lenne jobb felíratni a dokival?
2/9 A kérdező kommentje:
de igen, de gondoltam átveszem attól, akinek már nem kell és mindketten jól járunk.....amúgy doki tudtával használom.....
2010. ápr. 4. 19:11
3/9 anonim válasza:
szia
nekem van dufastonom maradva
meglesem a szavidőt és irok
pill
4/9 anonim válasza:
1932es vagyok
van 3 egész levél, és egy darab amiben 17szem van. 2012.03.hóig jó a szavideje.
neked ezt kell szedned?
nekem már nem kell, és megmaradt ez a sok. szevesen odaadom. de csak ha tényleg ezt kell szedned.
6/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen ezt kell szednem napi3at.Nem endeg neked privit írni
2010. ápr. 14. 06:35
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy , elfogadnám!
2010. ápr. 14. 06:43
8/9 A kérdező kommentje:
szia
nem találom az e mail címed, privit nem tudok küldeni, csak reménykedem, hogy olvasol.Sikerült elküldeni a gyógyszereket?
2010. ápr. 20. 09:44
9/9 A kérdező kommentje:
a gyógyszerek megjöttek, köszönöm a kedvességed, sajnos a babám elhalt:((((, de elteszem a következőnek
2010. ápr. 27. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!