12 hetes vagyok, egy rendelőintézetbe járok (nem magán) terhesgondozásra, hát nem túl beszédes a doki. Hüvelyiuh. -ot nem csinált. Az baj? De minding megvizsgál. Két hete voltam először uh. -on, de nem adott képet. Vajon a pénzt hiányolja?
Szia
A 12.héten a nyaki redő vizsgálat van amit kizárólag uh-val néznek és egybe az szokott az utolsó hüvelyi uh-vizsgálat is lenni
Dehogy adj neki! Ha nem a magándokid és a kórházba jársz, akkor nem kell adni. Ha elvárja, akkor egy tuskó!!! Ha magánhoz jársz, akkor ok, hogy fizetsz. De a kórházban meg az a dolga és megkapja érte így is a nem kevés fizetését! Ez olyan, minta a buszsofőrnek dugnál oda a jegy árán kívül még pénzt, hogy elvigyen az adott helyre!
Nekem hüvelyi uh volt a 12. hétig, a 12. hetin volt hüvelyi és hasi is. A hüvelyi azért jobb a kora terhességnél, mert jobban látnak vele. Később bőven jó a hasi is! Ha a doki azzal is látott rendesen, akkor nincs gond!
Amúgy én sem kaptam képet akkor, mert pont egy olyan dokit fogtam aki, akinek épp büdös volt a munka. Amikor mondtam, hogy szeretnék képet, akkor ő erre azt felelte, hogy minek, még olyan felesleges, mert alig látszik valami és csak a pénzünket pocsékoljuk. Na szép. Ja és nem láttam semmi az egész uh alatt, mert nem érdekelte. A férjem bent volt, legalább ő látott mindent.
Ha legközelebb mész, kérj képet! Ha azt mondja, hogy nem, akkor kérdezz rá, hogy miért.
23 hetes kismami
Szia! Én sem magándokihoz járok, nekem egyszer se volt hüvelyi ultrahang, mindig hason át nézték. Ha szeretnél képet kapni, kérdezz rá hogy lehet-e? Néhány helyen 4-500 ft-ért csinálnak. Szerintem ingyen sehol nem adják.
Üdv:32 hetes pocis
Szia!
Akinél először voltam UH-n elküldött a búsba üvöltve, hogy minek mentem én oda ilyen korai (6 hetes) terhességgel... Szóval néha jobb is ha nem beszél a doki:D
Ahova most járok ott a doki nem tud képet adni, mert a kórház nem csináltatja meg a nyomtató részét az UH-nak...
Mondjuk mi lefényképezzük a monitort, és ezzel meg van oldva a probléma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!