Mi legyen a neve? Kislányt várunk, de a férjemmel nem tudunk megegyezni.
Figyelt kérdés
kizárva: Alexandra, Andrea,Anasztázia, Mónika, Szonja, Norina, Hanna, Csenge, Hanga.
Valami ritka , különleges, de nem ismeretlen nevet szeretnénk.Azért szivatni nem akarjuk szegényt...
2009. febr. 7. 16:47
11/33 anonim válasza:
Lili, Liliána, Bora. Szerintem mindegyik szép név, és nem is túl gyakori (bár mostanában a Lilit egyre inkább felkapják)
12/33 anonim válasza:
Szia.Nekunk is kislanyunk lesz es Bonita Viktoria lesz a neve.De lany nevek kozul szoba jott meg:Annabella,Blanka,Bella,Roza,Flora,Leila,Romina,Laura,Lolita,Lara,Melania,Stella,Miranda,Zora,Helena,Nadin, Ariadna,Patricia,Jazmin,Dalma,Linda.
Remelem tudtam segiteni.Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Jo baba varast.20 hetes kismami
13/33 anonim válasza:
Szia!
Az én kislányom neve Lilian nagyon szép és ritka is.
Boldog Baba várást!
15/33 anonim válasza:
Nkem ha lányom lessz Fruszina,vagy Zsófia ezeket lehet becézni is.
16/33 anonim válasza:
Szia!
A mi babókánk Míra lesz, ha igaza van a dokinak és kislány:)
17/33 anonim válasza:
A mienk Szonja Jázmin lesz, de tetszik még a Szonja Zoé is.
18/33 anonim válasza:
Nekünk ha kislányunk lesz akkor Zília lesz a neve. Ez szerintem szép is ritka is és kicsit különleges is.
19/33 anonim válasza:
Az én kislányaim a Molli és Doren. És ha lesz harmadik, akkor Bora lesz. Szóba jötek még a Jázmin, Flóra, Johanna nevek. De most már biztosan marad a Bora a harmadiknak, ha majd lesz és kislány lesz ő is. Egyébként én azzal is fogalalkoztam hogy olyan neveket kapjanak a gyerekeim, amik a környezetünkben nincsenek.
20/33 anonim válasza:
Nekem a Nina, Lola, Laura, Mia, Linda, Lara nevek tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!