Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogamzásgátló tabletta szedése...

Fogamzásgátló tabletta szedése mellett lett valaki terhes köztetek?

Figyelt kérdés
Belara nevű fogigátlót szedem és pénteken kellett volna megjönnie, de nem jött meg.Nem hiszem hogy terhesség lenne,mert azt érezném.Nincs mellfeszülés csak egy kis mensis hasfájás.Ha nem terhesség akkor mi lehet a baj?Nekem még soha nem volt ilyen.Járt már így valaki?
2011. febr. 1. 10:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, gratulálok a babához.Nem ijesztesz meg egy kicsit sem mert fel vagyok rá készülve hogy babát várok.Megkérdezhetem hogy neked mit szólt hozzá a párod hogy babát vársz?Gondolom ti sem így terveztétek.Örült neki?
2011. febr. 1. 14:09
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Először amikor szembesültünk a ténnyel természetesen mind a ketten megijedtünk, viszont nagyon örültünk neki, és nem volt belőle semmilyen konfliktus! Szerencsére a háttér is megvolt/van hozzá, hogy nyugodt szívvel vállaljuk.
2011. febr. 1. 15:30
 13/22 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a tesztet még hajnalban és negatív lett.Mostmár igazán nem tudom, hogy miért nem jön meg.
2011. febr. 2. 08:26
 14/22 anonim ***** válasza:
Ma történt már valami? Dokihoz nem mentél? (Belarás válaszoló :-) )
2011. febr. 3. 13:12
 15/22 A kérdező kommentje:
Szia!Nem megyek még orvoshoz mert szerintem nem fog látni semmit még.Majd jövőhéten elmegyek, addig meg szedem a folsavat abból nem lehet gond.Fájdogál a hasam mint amikor terhes voltam, olyan mindjárt megjön érzés.
2011. febr. 3. 13:17
 16/22 anonim ***** válasza:
Én is a Belarát szedtem, és most 24 hetes kismama vagyok:) Mi megbeszéltük a Párommal, hogy még 2 havi gyógyit beszedek és utána ráállunk a "projektre" ,de a természet gyorsabb volt, még a gyógyszer mellett is:) Egyébként nekem emelett a fogamzásgátló mellett 2. vagy 3. napon jött meg a mensim mindig. Lehet, hogy nálad is erről lehet szó és nem Babócáról.
2011. febr. 4. 13:23
 17/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Te is beszedted az összes szemet és nem hagytál ki egyet sem?Nekem is a második napon szokott megjönni, de ha nem akkor a harmadikon már biztos.Azóta eltelt több mint egy hét és még mindig semmi.A múlt héten volt egy nap kis barnázás és azóta semmi.Holnap csinálok még egy tesztet.Neked voltak jelei a terhességnek?mellfeszülés meg hasonlók?nekem csak a mensis hasfájás, de semmi egyéb.
2011. febr. 5. 20:21
 18/22 anonim válasza:
Szia! Hasonló helyzetben vagyok, csak én Yasminelle-t szedek, szedtem. Nekem múlt hét csütörtökön kellett volna megjönnie, de azóta is semmi. Vasárnap reggel csináltam egy tesztet, de az negatív lett. Hétfőn kellett volna elkezdenem szedni az új levéllel, de nem mertem elkezdeni. A napokban többször szédelegtem, de ez már lehet, hogy csak az izgalom miatt van. Ma este megyek a nőgyógyászomhoz, ha hazaérek írok majd, hogy mit mondott, de szerintem mindenképp fel kéne neked is keresni az orvosod. Az a tuti.
2012. febr. 2. 12:59
 19/22 anonim válasza:
Bocsi, Nem néztem az évet :) a dátumnál, csak a hónap napot :)
2012. febr. 2. 13:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Elég későn írok, de érdekel a dolog. Mi lett? :)
2012. aug. 24. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!