Mi a legjobb megoldás a terhességcsíkok ellen?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 18:14
11/13 anonim válasza:
én is csíkos lettem nagyon,És sajnos csak 1 tanács van beletörődés.Én a második gyerkőc után megplasztikáztatom
12/13 anonim válasza:
szerintem nem csak genetika, nekem van pár csíkom, mert egyszer nagyon gyorsan felszedtem pár kilót. Amikor terhes lettem elkezdtem vadul kenni magam, mert nagyon féltem, mivel ezek szerint hajlamos vagyok rá. Azelején vichy-t használtam és dm-es olajat, reggel krém, este olaj, aztán babét, mert nyáron nem bírtam a vichyt, izzadtam tőle. Napi kétszer kentem magam a babéval, és az utolsó két hétben amikor csak eszembe jutott bekentem magam, hogy elhasználjam a krémet. A szülés után is kentem magam, amíg el nem fogyott (eléggé betankoltam) Egy darab csíkom se lett, pedig ezek szerint hajlamos vagyok rá, ha egy szimpla karácsonyi túlsúlytól lettek csíkjaim 25 évesen. nem olcsó mulatság, de olcsóbb mint egy plasztika.
13/13 anonim válasza:
Reggel babylove-os terhességi csík elleni krém, hogy gyorsan fel tudj öltözni. Este az olaj. Árban megfizethető és jó. Nyilván genetika is kell hozzá. Én kb. 4. hónaptól használtam, szülés után elcsodálkoztak, mintha nem is szültem volna. A bőröm nem si ráncosodott, nem volt kelttészta. Persze nagyobb volt, mint előtte, de az lassan lement.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!