Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 0 éves kortól használható a...

0 éves kortól használható a babakocsi, de nem dönthető egészen vízszintesre?

Figyelt kérdés
Vettem egy babakocsit, rá van írva, hogy 0.hónaptól használható. Nagyon jó pofa, felemelhető a lábrésze, ledönthető a hátrésze, és teljesen olyan formája lesz így mint egy mózeskosár. Viszont most hogy nézegetem, mintha nem lenne teljesen vízszintben a fekvő felület... Mintha pár fokot dőlne, de annyira keveset, hogy alig látszik. Lehet hogy nem sikerült jól a vásárlás :( ? Vagy ezt egy takaróval ki lehet egyenlíteni? A babának első hónapokban ha 1-2fokot dől az kényelmetlen?
2011. jan. 31. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen fajta kocsi??
2011. jan. 31. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
nem tudsz képet linkelni róla? 1-2 fokos dőléstől nem lesz semmi baja.
2011. jan. 31. 14:06
 3/10 A kérdező kommentje:

[link]

Az az igazság,hogy egészen más évszakra készültem amikor ezt vettem... Most végül őszre születik meg a babám, így az is a félelmem, hogy ez inkább egy "nyári kocsi", bár lehet hozzá kapni bundás bélést arra a verziójára ha lehajtod. Vettem hozzá hordozót, az szuper jól rárögzíthető... Az a baj,hogy nem találtam olyan képet, hogy néz ki akkor amikor a háttámlát ledöntöd, lábtartót felhajtod. Egy az egyben, mint egy mózeskosár... Nem fordítható a fogantyúja, de azt nem is akartam feltétlenül.

2011. jan. 31. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Mikortól használnád?Mert ha még most télen, akkor nincs gond, teszel bele pokrócot, a baba meg úgy be lesz öltöztetve, hogy észre sem fogja venni.De én már láttam 6 hetes babát is ilyen kocsiba egy szál bodyba nyáron...semmi baja nem volt.
2011. jan. 31. 14:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Szeptembertől használnám. Éppen a hideg, őszi, téli hónapokban kéne lehajtani. Tavaszra nyárra vettem, éppen azért, mert valahogy tényleg "nyári" kocsinak képzeltem, most vettem elő a padlásról, és nézegettem.... de akkor jó, szuper! Nem nagyon tudok most egy másikat venni.
2011. jan. 31. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:
ha írva van, hogy használható újszülött kortól, akkor nincs min aggódnod.
2011. jan. 31. 14:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Ok. köszi, csak több helyen olvastam utána, hogy a babának teljesen vízszintesnek kell lennie... De talán 1-2fok tényleg nem számít, majd kiegyenlítem takaróval. köszönöm szépen
2011. jan. 31. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:
a mienket se lehetett tökig dönteni, semmi baj, nem kell annyira fullegyenes deszkán feküdnie a babának...
2011. jan. 31. 16:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Az enyémet sem lehet teljesen ledönteni. Mi rakunk bele egy mózest, aminek elég kemény az alja és így már egyenes. Szerintem ez a megoldás neked is jó lenne, ha ősszel születik a pici.
2011. jan. 31. 16:52
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!!!
2011. jan. 31. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!