Van valami házi praktikátok gyomorégés ellen?
Figyelt kérdés
ma érzem talán először (25 hetes terhes vagyok, és olyan mintha a torkomban lenne a gyomorsavam. Szörnyű érzés.2009. febr. 6. 21:51
1/10 anonim válasza:
Szia! Igaz nem házipraktika de a RENNIE-t beveheted nyugodtan! Az nagyon jó!
2/10 anonim válasza:
gyomber,gyomberes keksz,gyomberes ital.. nekem bevallt..
4/10 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van!!
Nagyon jó!
Én is csak azt szedtem!!
Meg puffadásra is szedtem amikor ettem és az utolsó hetekben ugye amikor már igencsak tele van a pocid a babával!!!
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, sajna renni nincs itthon, de holnap megpróbálok beszerezni egyet. Addigis tejet iszogatom, más nincs itthon amit írtatok.
2009. febr. 6. 22:09
6/10 anonim válasza:
nekem is a rennie és a hideg tej jött be.
7/10 anonim válasza:
Nekem a Rennie nem használt csak a hideg tej.Jobbulást!
9/10 anonim válasza:
VAlóban a REnnie nagyon jó és nyugodtan szedhetjük terhesség alatt is. Nekem még a langyos tej vált be.
10/10 anonim válasza:
Rennie kukába való, a hideg házi tej a legjobb !!! a bolti tej szart sem ér 1 idő után ugyanúgy savad lesz tőle !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!