Aki látta tegnap Rubint Rékát és férjét a Frizbiben, mit mondtak arról miért programozott császárral születik minden gyerekük? Pont lemaradtam róla.
Akinek uncsi a téme, mégis miért olvassa el a kommenteket, és még válaszol is rájuk???? :)
Egyébként valóban az első terhessége több mint e hónappal ért véget, mint ahogy várható volt, az első terhességéről szóló cikkek alapján, és igen, azért, mert féltette az alakját, ezért idő előtt kivetette a babát... legalábbis akkoriban ezt nem is tagadta.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ezt a kérdést én írtam ki. bennem is ez merült föl, hogy idő előtti császár lesz. mert kb. egy idős terhesek vagyunk: pontosabban amikor bejelentették, ő még fiatalabb terhes volt, mint én, most meg már közel egy hónappal előrébb jár. nekem ez nem stimmelt, föltettem a kérdést, hogy más mit gondol. jól ki lettem osztva, most már mondjuk nem téma... de továbbra is gondolom, amit gondolok. akit érdekel, olvassa el. láttam ezt a kérdést, gondoltam belinkelem ezt is.
a kedve utolsonak uzenem hogy az akkori kerdesedre is volt egy valaszom ami bizonyara nem gyozott meg hiszen pont ott tartasz ahol akkor...itt a valaszom emlekeztetoul:
"van egy dolog Rekaval kapcsolatban amire itt latom senki nem gondol...o egy nagyon izmos no es tuti hogy miota terhes nem edz annyira intenziven vagy leglabbis a sulyzos ebdzeseket hanyagolja ezert az izmai kicsit "leepulnek" es atalakulnak zsirra (ami persze az o testalkatan elvesz es nem olyan latvanyos mint egy "normalis" embernel) ez viszont konnyebb mint az izom ezert van az hogy gyakorlatilag igy vagy ugy de neki is meg van az a par kilo ami feltetlenul kell egy gyerek kihordasahoz. az hogy a merleg nem mutat neki sokkal tobbett az nem jelenti azt hogy nem is "hizik...hanyan vagyunk itt akik detto 57 kilosak es megsem ugyan ugy nezunk ki mont o...a velemenyemet fent tartom miszerint ha a kerdezot ez foglalkoztatja akkor irigy...Rekanak mar van 2 egeszseges gyereke es minden vbizonnyal ez a mostani is az lesz+az o hatanal ott vannak az orvosok aki figyelik minden mozdulatat es ha ok "megengedik" neki ezt az eletvitelt (amit a kerdezo baromoira irigyel) akkor ne legyetek mar ti okosabbak es kotekvoek"
És ami nagyon érdekes lesz! Pont amikor írta a facebook-on, hogy itt a 30. hét, bnőm is akkor tartott ott, ő március 20 körülre van kiírva. Akkor még Réka is odavolt, nmajd a múltheti storiban már március eleje volt...
Szóval igen, szerintem is idő előtt veszik ki őket, úgy hogy 3 kilók sincsenek. Lehet, hogy mivel anyuka annyira alultpálált, nem fejlődik jól a baba, és azért kell kivenni. Nem tudom...
Engem nem idegesítene, ha nem élő példaként tüntetné fel magát minden héten 3szor, 5 helyen.
Másrészt, ha vállalja a nyilvánosságot, akkor még ha normális, akkor is számolnia kell ezzel, hogy bírálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!