Aki látta tegnap Rubint Rékát és férjét a Frizbiben, mit mondtak arról miért programozott császárral születik minden gyerekük? Pont lemaradtam róla.
Faros babárt egy orvos se szed ki programozott császárral, idő előtt. Vagyis de, ha megfizeted, de ekkor a valódi indok persze nem a farosság...Gondolom, ez egyértlemű. A baba akár vajűdás alatt is befordulhat.
Én pl. simán megszültem a faros első gyerekemet.
Azért foglalkozunk vele, mert HAZUDIK a médiában úton, útfélen, hogy a lehető legjobb szinben tüntesse fel magát és ez nagyon undoritó. Mondjon igazat és máris senki nem fog foglalkozni vele...
Egészségesen? Múltkor a Borsban olvastam részleteket Norbi új könyvéből, amiben a narancslébe dobott még egy kis cukrot, ez az egészséges koktél. Szerinted hány egészségtelenül élő ember cukrozza a narancslét? Nem, köszi, nem követem őket.
Ja és a kedvencem, az eltitkolt hormon a glukagon, ami annyira titkos, hogy 500 forintért vettem egy ampullával a gyógyszertárban.
Nem egyébként nem vagyok féltékeny és irigy a Rékára, mert kevés jobban megalázott nőt láttam, mint amikor a fogyiversenyen valami táncot tanított be az embereknek. A kutyával különbül bánnak, mint a Rékával tette a Norbi.
Nem akarnék hozzámenni egy ilyen törpéhez,mint a Norbi, fizessen bármennyit is érte. És az a nyilatkozat, természetesen csalom a Rékát, és a nyomorult nő ott szenvedett a Norbi mellett.
Nem szeretnék 30 évesen meztelenül sétálni egy halom ember előtt, a 3 éves gyerekemet kézen fogva. Ennél nagyobb az önbecsülésem. Ami Rékának hiányzik, mondjuk alázzák is folyamatosan.
Ez is milyen nyilatkozat, majd az orvos eldönti alkalmas e még gyerekvállalásra- mintha valami tenyészeb lenne, nem is ember. És ha nem alkalmas már, akkor kiviszi a vágóhídra vagy mit csinál?
Nem köszi, sem irigy nem vagyok, sem féltékeny. Biztos vannak nők, akiknek lennék a helyükbe, de Rékáéba semmiképp. És pont a Norbi és az önértékelési zavarai miatt. Mondjuk Béres Alexandra helyében lennék. Őt tiszteli a férje, nincs szüksége ilyen szereplésekre, pedig turnézhatna a lombikprogrammal stb.
Nem lenne beszedtema,ha nem szerepelne ennyit a mediaban.
Ha van takargatnivaloja az meg ugyis kiderul.
Köszi a válaszokat.
Erre hogy irigykedek e Rékára meg nincs e jobb dolgom, nem is reagálnék, maradok a tárgynál:)
Engem őszintén érdekelt, mit mond hogy miért lett mindhárom gyermeke programozott császáros. Ezért tettem fel a kérdést.
És igen, mivel a csapból is ő folyik így nehéz lenne nem foglalkozni vele:)
Részemről ennyi a téma.
És nem a testéről értekeztem, nem a kilókról és nem is a bombajó kismamaságáról hanem pusztán arra irányult a kérdésem hogy mi az az ORVOSI indok amiért neki MUSZÁJ mindig prog.császáron részt vennie, nem is jön szóba hogy esetleg vajúdjon egy kicsit vagy ilyesmi.
Én faros voltam,háromszor tekeredett köldökzsinórral a nyakamban,és édesanyámnak programozott császárja volt,bár akkoriban nem nevezték nevén.Veszélyes lett volna hüvelyi úton szülnie (ha nem lehetetlen) hát vágták.És ennek már 25 éve.
Tényleg elég uncsi,hogy állandóan a Réka a téma.Nem értem,nincs jobb dolgotok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!