1 hete volt abortuszom és azóta vérzek. Nagyon gyenge, de minden nap van. Ez normális? Mennyi idő után menjek orvoshoz, ha nem múlik el a vérzés?
szia!
igaz hogy nekem nem abortuszom volt hanem két elhalt babám de a műtét úgyanaz, ezért irok.
elvileg 8-10 nap vérezgetés normnális, bár nekem csak aznap volt vérzésem mikor a műtét volt
Megéri elmenj a dokihoz,azért h kizárj minden bajt,és nyugodt legyél.Külömben,ha csak alig folyik akkor még normális.
Nekem volt abortuszom és tovább élt a baba bennem.NEm véreztem csak 3-4 napig.aztán elmúlt.40 napra rá pedig elvetéltem a több mint 3 honapos embriót.A wc be láttam a fehér rostokat és csontocskákat.Visszakellet volna a doki hívjon ultrahangra.
Szia!
Ha egyéb panaszod nincs, szerintem várj pár napot, de ha erősödik vagy belázasodsz, mindenképp irány a doki!!
Nekem tavaly novemberben volt egy missed ab-om elhalt terhesség miatt. Sajnos utána egyhuzamban véreztem és január elején megismételték a műtétet (másik orvos észrevette, hogy maradt valami a terhességből!!) Már hőemelkedésem volt napok óta és nagyon fájt a hasam. Az első dokim nem vett észre semmit, pedig minden alkalommal nézett Uh-val is!!! Szóval ha nem vagy elégedett a dokiddal, mindenképp keress fel mást, nehogy úgy járj, mint én ... senkinek nem kívánom lelkileg sem, hogy ezt átélje!!! :-(((
Ja, és van ismerősöm, akinek egyhuzamban 6 hétig volt vérzése a műtét után, de utána beállt a ciklusa - egyénenként változik. A 2. műtétem után 2 hétig véreztem és utána kb 3-4 napig pecsételő és végül abbamaradt.
Jó egészséget mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!