Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most én tényleg annyira gáz...

Most én tényleg annyira gáz lennék, mert nem akarom tudni már terhesen a babám nemét? Az egész család de még a barátnőim is mintha kicsit bolond lennék úgy néznek rám.

Figyelt kérdés

Anyósom (jó mondjuk amúgy is ilyen teátrális típus) kifejtette hogy biztos direkt nem akarom elmondani, nehogy ő megtudhassa. Egyszerűen mindegy fiú lesz e vagy lány, olyan nehéz ezt elhinni? A férjem amúgy tudja, megkérdezte a dokit, de nem mondja el senkinek,mert megbeszéltük hogy nem szeretnénk,ha valaki "jóakaróan" elkottyintaná nekem.

Babás barátnőim is hitetlenkednek,hogy nem szeretném már a nevén szólítani? Meg hogy sokkal jobb lesz a kapcsolatunk a babával ha már úgy állok hozzá hogy mondjuk fiú.

Azzal is "meggyanusítottak",hogy ez csak ilyen "hiszti" új trend, hogy megint vannak akik nem kérdeznek rá a nemére pedig látszana.

2011. jan. 30. 20:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy gáz, nálunk kétszer is rákérdezett a 18. heti uh-n a dokinéni, hogy biztos szeretnénk-e tudni. Egyszerre rávágtuk a férjemmel, hogy igen. De ezek mi vagyunk, borzasztóan kíváncsiak voltunk. :)

Ha közlöd, hogy

kislány: "nem baj, majd a következő fiú lesz."

kisfiú: "pedig a lányokat olyan szépen lehet öltöztetni"

Kicsit nyuszikás a dolog, mindig találni fognak valamit, amibe bele lehet kötni. :)

2011. jan. 31. 09:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Eltelt már több, mint két év. Megkérdezhetem most már a nemét? Kibírtad végig, hogy ne tud meg?
2013. szept. 7. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!