Mit lehet szedni terhesség alatt ha nagyon ég a gyomor és sok a savam? Már nagyon szenvedek de eddig csak kekszet rágcsáltam de az nem igazán használ már.
Szia
Én is sokat szenvedtem minden este olyan savam volt hogy alig tudtam aludni próbáltam a renniet meg szinte mindent de semmit se használt kivéve a salvus víz valami förtelmes az íze de savam azóta szinte nincs ha nagyon durva kajákat eszek egy kicsi van de nem vészesen
gyömbér tea nagyon hatásos és sokszor egyél keveset inkább a 3 étkezés helyett, Aktívia is csodákat tesz.
Üdv
Én a citromos vízre esküszöm! Bármilyen furán hangzik, de a citromsav jó a gyomorsav ellen. A háziorvosom javasolta az első terhességemnél, és semmi más nem segített, csak ez.
Most a másodikat várom, és amióta csak megjelent a hányinger, iszom a citromos vizet,és néha teljesen elmulasztja a bajaimat. (Mondjuk nálam már az is csoda, ha naponta csak 2-3x hányok, és nem félóránként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!