19 eves vagyok, es teherbeestem nem tudom mit tegyek. Megtartsam v vetessem el? Az abortusz milyen? Az a baj h megtartanam de meg iskolazom, munkahelyem nincs! Es a szuleim a nevelesben nem tamogatnanak!
én is remélem, hogy ha úgy döntesz, hogy megtartod, akkor mindenetek meglesz, de azért gondold át még egyszer, mivel jár ez.
nem jó ennyire másokra támaszkodni, szülők, testvér, mert mi van, ha egy idő után már nem tudnak/szeretnének támogatni, inkább magukra költenék a pénzt?
lehet, hogy a kezdetekben támogatnának, hogy meglegyen minden, mire megszületik, de a pici ott lesz/lenne neked akkor is, amikor már 2 éves, 4, 6 éves, és így tovább.
akkor pedig nem biztos, hogy tudnak majd segíteni a családtagok.
pláne a testvéred?? és ha neki is lesz saját csalája? egy testvértől nem is lenne szabad elfogadni a támogatást, más az, ha nagyon jól megy neki, de ha nem, neki is van mire gyűjtenie gondolom, neki nem a testvére gyerekére kell áldoznia a pénzét.
mellesleg sajnos nagy családi viszályokat, gyűlölködést tud okozni, ha egyik rokonnak a másikat "kell" eltartania, az ilyen mindig megbosszulj önmagát.
olvashatod te is a család kategóriában a történeteket, hogy ahol nem saját lakásba érkezett a baba, ott állandó veszekedések mennek néhol, és ehhez nem is kell anyós sem, sok helyen a lányok anyja is beleköt mindenbe.
főleg ha még segíteni is kell anyagilag a gyerekét.
mérlegeld a helyzetet ebből a szempontból is, milyen típusú az édesanyád, a szüleid, mennyire hagynák meg az önállóságodat, vagy inkább mindig csak megaláznának, kioktatnának, ha velük maradnál a picivel?
Kedves Kérdező!
Hogy döntöttetek a babát illetően? Megtartjátok, esetleg örökbe adjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!