Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Teljesen más terhesség, más...

Teljesen más terhesség, más nemü baba? Bejött?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Igaz még csak a 8. héten vagyok, de az első babával semmi bajom nem volt. NA most:) Folyamatosan kavarog a hasam, émelyeg a gyomrom. Kinek jött az be, hogy más nemü lett a baba?

2011. jan. 30. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Egyiknél se volt semmi bajom, másiknál se, pedig vegyespárosom van.
2011. jan. 30. 11:26
 2/9 anonim ***** válasza:

off:)Ugyanígy vagyok. Az elsőnél lényegében az első tünetem a 15+5hetes korban való magzatmozgás érzékelése volt, most meg már a meg nem jött vérzés előtt egy héttel tudtam 100%-ra, hogy állapotos vagyok. Olyan szörnyű volt a gyomrom, olyan halálosan fáradt voltam, hogy ez már akkor egyértelmű volt. Az első kisfiú lett. Most a 7. hétben járok, és nagyon kislányt érzek. Kíváncsi leszek a tapasztalatokra.

Boldog, gondtalan várandósságot kívánok Neked!:)

2011. jan. 30. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Az első terhesség alatt semmi problémám nem volt, kisfiam született. A másodiknál a 6-12. hét között émelyegtem, rosszul voltam, rázott a hideg, a 18. heti UH szerint kislányt várunk. Ezzel együtt nem hiszem, hogy összefüggés lenne a két dolog között.
2011. jan. 30. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem is bejött!Az elsőnél semmi gond, tiszta energia voltam-ő kislány.

Most vááááááááááá-igaz, már a 32. hétben minden ok, de az eleje....-ő kisfiú lesz.

2011. jan. 30. 13:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom én sem,h lehet e összefüggés,de a fiammal semmi bajom nem volt,első terhesség teljesen problémamentes volt,se émelygés,se hányás,rosszullét,egyedül a gyomorsav keserítette meg az utolsó heteket... :)

Most kislányt várunk,és a 12.hétig fogytam is,mert nem bírtam enni,émelyegtem,rosszul voltam,majd a 20.héttől körülbelül napi szinte kóválygok,ha jön a baj,akkor olyan összeesős érzésem van,nehéz mindenem,és le kell ülnöm,vagy feküdnöm.

33. hétben vagyunk,napok óta álomkóros vagyok újból,mint az elején... :)

Szóval nálam bejött,h más tüneteket produkált a fiú,és a lány is.Sokan mondták,h mivel rosszul vagyok,így csak is lány lehet... (most tudtuk meg múlthéten,h lány,addig csak bíztunk benne... ) :)

Minden jót.Nem mondnom,h lassan elmúlik,mert mint írtam,még mindig küzdök a nyűggel-bajjal...

2011. jan. 30. 13:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy kisfiam,vele nagyon sokáig rosszul voltam hánytam szédültem.Most kislányt várok,és csak néha fordult elő reggel hogy rosszul voltam.Hányni is csak reggl hánytam néha de csak azért mert rengeteg savam volt.És máshogy is érzem most magam mint a kisfiammal.De nem tudom lehete összefüggés a kettő között...:)
2011. jan. 30. 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia, a fiam 16 hós, én 25 hetes vagyok. A fiammal néha émelyegtem, de ennyi tünetem volt. Most lányt várunk, a 18 hétig reggelente alig tudtam létezni, hányás, émelygés, ami kell. Ja, plusz pattanások, szemölcsök, rossz közérzet.
2011. jan. 30. 13:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem 2 fiam van.

Első kisfiammal semmi gondom nem volt,abszolút elkerült minden émelygés,hányás.

Második kisfiammal már a 7-ik héten kórházban voltam infúzión,annyira kiszáradtam,még a vizre sem birtam ránézni.

Tehát nálam két egyforma nemű gyereknél is teljesen más volt a két terhesség.

2011. jan. 30. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
3 terhesség, totál más tünetek az elején és 3 fiú lett a végeredmény.
2011. jan. 30. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!