Teljesen más terhesség, más nemü baba? Bejött?
Sziasztok!
Igaz még csak a 8. héten vagyok, de az első babával semmi bajom nem volt. NA most:) Folyamatosan kavarog a hasam, émelyeg a gyomrom. Kinek jött az be, hogy más nemü lett a baba?
off:)Ugyanígy vagyok. Az elsőnél lényegében az első tünetem a 15+5hetes korban való magzatmozgás érzékelése volt, most meg már a meg nem jött vérzés előtt egy héttel tudtam 100%-ra, hogy állapotos vagyok. Olyan szörnyű volt a gyomrom, olyan halálosan fáradt voltam, hogy ez már akkor egyértelmű volt. Az első kisfiú lett. Most a 7. hétben járok, és nagyon kislányt érzek. Kíváncsi leszek a tapasztalatokra.
Boldog, gondtalan várandósságot kívánok Neked!:)
Nekem is bejött!Az elsőnél semmi gond, tiszta energia voltam-ő kislány.
Most vááááááááááá-igaz, már a 32. hétben minden ok, de az eleje....-ő kisfiú lesz.
Nem tudom én sem,h lehet e összefüggés,de a fiammal semmi bajom nem volt,első terhesség teljesen problémamentes volt,se émelygés,se hányás,rosszullét,egyedül a gyomorsav keserítette meg az utolsó heteket... :)
Most kislányt várunk,és a 12.hétig fogytam is,mert nem bírtam enni,émelyegtem,rosszul voltam,majd a 20.héttől körülbelül napi szinte kóválygok,ha jön a baj,akkor olyan összeesős érzésem van,nehéz mindenem,és le kell ülnöm,vagy feküdnöm.
33. hétben vagyunk,napok óta álomkóros vagyok újból,mint az elején... :)
Szóval nálam bejött,h más tüneteket produkált a fiú,és a lány is.Sokan mondták,h mivel rosszul vagyok,így csak is lány lehet... (most tudtuk meg múlthéten,h lány,addig csak bíztunk benne... ) :)
Minden jót.Nem mondnom,h lassan elmúlik,mert mint írtam,még mindig küzdök a nyűggel-bajjal...
Nekem 2 fiam van.
Első kisfiammal semmi gondom nem volt,abszolút elkerült minden émelygés,hányás.
Második kisfiammal már a 7-ik héten kórházban voltam infúzión,annyira kiszáradtam,még a vizre sem birtam ránézni.
Tehát nálam két egyforma nemű gyereknél is teljesen más volt a két terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!