Mennyire veszélyes a vizesedés és mitől van?
A túlzott vizesedésnél azért szoktak a dokik óva inteni nehogy toxémia legyen a vége, azaz terehsségi magas vérnyomás.
Sokan azt mondják hogy sok vizet kell inni, de nekem (anysomnak is) mindig azt mondta a doki hogy keveset, mert az még inkább nüöveli a dolgot!
Inkább a gyümöölcs ajánlott mert úgy viszel be folyadékot. Ne egyél sós kaját mert megtartja a vizet.
én is vizesedtem, csak a dokim nem vette komolyan. plusz fehérje és magasvérnoymás. 33.hetesen már anyuka lettem, a lányom 32+5 npra lett meg sos császárral. nekem nem segített az sem hogy elhagytama sót, az sem hogy több fehérjét ettem (sajt, hús), és az sem hogy hogy kevesebb, de az sem hogy több vizet ittam. 32 hétre 25 kilót híztam. szülés után egy héttel már 12 kiló ment le rólam. aztán kb. újabb 1,5 hónappal lement a többi is.nekem már dagadt volt az arcom, és emlékszem iszonyat felemelő volt mikor ismét láthattam a bokacsontomat, mivel egyébként eléggé vékony, csontos volt a bokám, vádlim.
szóval a javaslatom: figyelni a vérnyomást és ha nem megy 6órán keresztül le akkor irény az ügyelet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!